Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Jebák bloguje z Mostu: Čtvrtek - na větrné hůrce

napsal briza 14.05.2009

Úvodem dnešního blogu bych se chtěl omluvit za úlet ve včerejším blogu. Ale o tom později. Na dnešek jsem spal v Mostě v penzionu hned u kurtů a musím říct, že moc hezké bydlení. Snídaně byla taky super. Dopoledne jsem se byl s Bleškou rozehrát a pak mě čekal match s Urzua-Rivera. Hodně foukalo a vítr se točil, bral antuku, … No prostě nic moc pro můj nadhoz :-)

Roman Jebavý
Roman Jebavý
Roman Jebavý
Roman Jebavý

První set jsem prohrál 3–6. Nemohl jsem se nějak dostat pořádně do hry. Dělal jsem chyby a do toho ještě ten vítr. Ve druhém setu jsem ho smáznul 6–2, ale na začátku třetího setu jsem si „pro jistotu“ hned prohrál servis, takže bylo 0–2. Za stavu 2–4 jsem ho brejknul a pak jsem si podržel serv na 4–4. Pak jsem ho brejknul na 5:4, ale nedoservíroval jsem to. Za stavu 5–6 jsem zahrál svůj serv dobře a tiebreak jsem hrál supr 7:1. Zápas to byl asi napínavý ale ne moc koukatelný. Po zápase jsem se ještě šel vystrečovat a pak jsem koukal na nějaké zápasy.

Tabák porazil Emmricha hladce 6–1 6–0. Elias (přemožitel Sluitera) porazil Kowalczyka 6–3 6–2. Janowicz porazil Školoudíka 6–4 6–4. Mirnegg porazil Fraňka 6–7 6–3 6–3. To jsem neviděl, ale Franěk musel hrát fakt dobře. Balazs porazil Mečíře 7–6 6–3.

Takže zítra hraju s Gyorgy Balazsem. Nehraje moc rychle, ale je šikovnej, má dobrý stopbal. Já budu muset hrát rychleji a trochu tvořit. Doufám, že nebude foukat.

Jinak se tady hraje s Wilson US Open, moc to neletí, ale to je pro mě lepší, protože stejně moc neservíruju. Míče se mění po 11 a pak po 13 gemech. Na challengerech a ATP turnajích se mění po 7 a pak po 9 gemech.

Kdyby někoho zajímalo s čím hraju, tak je to Dunlop 4D Aerogel. Je to nějakej teď novej model, ale moc mi to nesedí. Moc to letí, menší kontrola. Ten starší model (už nevím jak se jmenoval) mi vyhovoval víc. Pletu do toho Isospeed Professional. Dobré je, že ten výplet než praskne, tak se začne třepit, takže pak vyměním raketu a neriskuju, že mi praskne struna při zápase.

Jinak včera jsem na blogu ujel. Chtěl jsem jen říci, že jsme byli s Bleškou hodně velcí favorité a hráli jsme tak strašně špatně a skoro prohráli. Měla to být sebekritika, což moc nevyšlo :-(

Sorry ještě jednou …

76



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



Roman Jebavý používá

Babolat Pure Drive 2012


Určení závodní hráči
Typ švihu dlouhý nápřah / rychlý úder
Velikost hlavy 100 čt. palců/ 645 čt. cm
Délka 68.5 cm
Váha 300 g
Vyvážení 320 mm
Tvrdost 72
Šířka rámu 23.5mm / 26mm / 22.5mm
Složení Graphite Tungsten
Typ gripu Babolat Syntec
Počet strun 16 x 19

Komentáře k raketě (0)

POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)