Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

ITS CUP 2014: Mezinárodní turnaj žen v Olomouci

itscup.cz napsal briza 12.07.2014

Šestý ročník tenisového turnaje ITS CUP proběhne na antukových kurtech OMEGA centra sportu a zdraví od 12. do 20. července a diváci se mohou těšit na světový tenis. Pro letošek celková dotace turnaje činí 50.000 USD a listina přihlášených skýtá několik zajímavých jmen.

Petra Cetkovská

Roli největší hvězdy a zároveň nasazené jedničky bude plnit Petra Cetkovská. Prostějovská rodačka měla startovat na turnaji už v minulém roce, ale na poslední chvíli její účast zhatilo zranění. Letos aktuálně 62. hráčka na žebříčku WTA potvrdila svou účast, což potvrdil i ředitel turnaje Libor Němeček.

Na Hané se představí i stříbrné olympijská medailistka z letních her v Londýně Andrea Hlaváčková. Další českou zástupkyní mezi nasazenými je osmnáctiletá Kateřina Siniaková. Rodačka z Hradce Králové bude turnajovou pětkou.

Do hlavní soutěže by měly zasáhnout i další Češky: Renata Voráčová, Denisa Allertová a na volné karty startující Barbora Krejčíková a také olomoucká rodačka Barbora Štefková z nedalekého Mila.

Ze zahraničních hráček se může olomoucký divák těšit na antukovou specialistku Lourdes Dominguez Lino. Představí se i fedcupová reprezentantka Aleksandra Krunič ze Srbska nebo Lesya Tsurenko z Ukrajiny, které patřilo minulý rok touto dobou 60. místo na žebříčku WTA. Za zmínku stojí ještě půvabná Amandine Hesse z Francie.

Přijďte si na kurty OMEGA centra sportu a zdraví užít světový tenis.

Na vítězku i na finalistku turnaje čekají krásné hodinky od firmy TAGHeuer.

52



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)