Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

HMČR mužů: Čtvrtfinálové zápasy plné překvapení

napsal briza 11.01.2013

Halové mistrovství republiky mužů v Plzni zažilo ve čtvrtek dvě velká překvapení, vyřazení obhájce loňského titulu Romana Jebavého a vyřazení mladého Adama Pavláska. Hrací plány: kvalifikace, dvouhra

Jan Kunčík

Ve čtvrtfinále Dominik Süč (1990, TC VŠ Praha) porazil Romana Jebavého (1989, I.ČLTK Praha, Advantage Team) 6:4, 3:6, 6:4 a Jan Kunčík (1993, LTK Liberec) porazil Adama Pavláska (1994, TK AGROFERT Prostějov) 4:6, 6:4, 6:2. Do semifinále se tedy kromě dvou nejvýše nasazených Konečného a Pospíšila prodrali i Süč s Kunčíkem.

Kunčík – Pavlásek 4:6, 6:4, 6:2
Po postupu do semifinále Jan Kunčík popsal svůj zápas s Pavláskem takto: „Zápas s Pavlasem byl velmi vyrovnaný, rozhodlo par balónů. V 1. setu jsem si jednou smolně prohrál servis a do konce setu jsem ho nedokázal breaknout zpátky což byla škoda, protože jsem při jeho podání měl 2-krát 30:0.
Ve druhém setu jsem se zlepšil na podání a snažil jsem se o přechod na sít což se zadařilo. Postupně ke konci druhého setu a třetí jsem uz byl solidnější ve výměnách a snažil jsem se mu hrát víc přes forhend, což fungovalo a dotáhl jsem to do vítězného konce.
V Plzni se mi hraje dobře, povrch mám rád, není úplně pomalý ale ani moc rychlý, je to něco mezi, což mi vyhovuje. Míče jsou v pohodě až na to ze se hraje se třemi a mění se 11–13, tak se hodně rychle ohrávají. Rozhodčí bez komentáře :-)“.

Süč – Jebavý 6:4, 3:6, 6:4
Dominik Süč popsal svůj zápas s Romanem Jebavým takto: "S Jebákem to probíhalo takto: ze začátku nebyl úplně ve formě, dělal dost chyb, takže první set jsem vyhrál lehce.
Ve druhém setu se rozehrál a začal hrát lépe, méně chyboval. Do stavu 3:4 jsme si drželi podání a tady mě breaknul – výborně zareturnoval a potom si servis podržel.
Třetí set byl dost vyrovnaný. Hned v prvním gemu jsem čelil několika breakbolům, které jsem odvrátil a za stavu 2:1 jsem ho breaknul. Pak jsme si každý drželi své podání a za stavu 5:3 jsem podával na vítězství v zápase. Bohužel jsem to nezvládl, udělal jsem několik zbrklých chyb a gem jsem prohrál. Naštval jsem se, a proto jsem si při výměně stran nešel ani sednout. Chtěl jsem využít poslední šanci a vše jsem vsadil na return. Naštěstí se mi podařilo vystihnout strany při jeho podání, a poslední gem zápasu jsem vyhrál čistou hrou.
V Plzni se mi letos hrálo dobře, i když začátek turnaje nebyl nejlepší. Míče se docela rychle ohrály a i když se měnily po 11 a 13 gemech, tak si myslím, že se čtyřmi míči by se hrálo lépe.
Rozhodčí, dle mého mínění, často chybovali, ale dalo se to čekat, hrálo se rychle.

V semifinále již Kunčík nestačil na Konečného (5:7, 0:6) a Süč na Pospíšil (4:6, 3:6). Ve finále si o titul halového mistra ČR zahrají dva hráči TK AGROFERT Prostějov, Michal Konečný (1989) a Jaroslav Pospíšil (1981).

60



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



Dominik Süč používá

Babolat AeroPro Drive GT


Určení závodní hráči
Typ švihu dlouhý nápřah / rychlý úder
Velikost hlavy 100 čt. palců/ 645 čt. cm
Délka 69 cm
Váha 300 g
Vyvážení 320 mm
Tvrdost 72
Šířka rámu 23mm/26mm/24mm/
Složení Graphite Tungsten
Typ gripu Syntec Grip
Počet strun 16 x 19

Komentáře k raketě (21)

POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)