Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Finále Fed Cupu 2014 bude v Praze v O2 areně

ceskasportovni.cz napsal briza 04.06.2014

Finále letošního ročníku Fed Cupu mezi českými tenistkami a hráčkami Německa se uskuteční 8. a 9. listopadu 2014 v Praze v O2 areně. „Rozhodovalo se mezi Prahou a Ostravou, když naší snahou bylo umístit finále do Ostravy jako poděkování za skvělou podporu v těžkých fedcupových a daviscupových bitvách v minulosti. Požadavky Mezinárodní tenisové federace, do kterých se jistě silně promítal i tlak tenisové federace Německa, na místo finále jsou však tak náročné, že v Česku lze hrát prakticky pouze v Praze v O2 areně,“ uvedl k volbě místa finále Miroslav Černošek, majitel agentury Česká sportovní, která organizaci zápasů Fed Cupu a Davis Cupu zajišťuje.

Fed Cup

Kapacita O2 areny pro finále bude 12.000 diváků.

„Je to skvělá zpráva, že se finále bude hrát opět u nás. Znamená to další atraktivní akci v podzimního programu. Budeme připraveni a věříme, že se neprolomí stoprocentní úspěšnost tenisových finále, které O2 arena v posledních letech hostila,“ uvedl její ředitel Robert Schaffer.

Hrát se bude na tvrdém povrchu novacrylic ultracushion, stejném jako semifinále v Ostravě proti Itálii. „Do Prahy na finále proti Německu už se moc těším, po nezapomenutelném předloňském finále už tušíme, co nás čeká – vyprodaná aréna a fantastická atmosfér. Věřím, že hráčky udělají vše pro to, aby se jim před domácím publikem podařilo získat zpět pohár, který jsme vyhráli v roce 2011 a 2012,“ uvedl kapitán českého fedcupového týmu Petr Pála.

42



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)