Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Edson se hlásí z Halového MČR mužů v Plzni

napsal briza 12.01.2010 Od pondělí 11. ledna se v Plzni hraje Halové mistrovství ČR mužů 2010. Kromě favoritů turnaje Rosola, Šnobela, Pospíšila, Majšajdra, ..., se v Plzni představil i Adam Posejpal, který startoval na volnou kartu pořadatele. Rodilý plzeňák Adam Posejpal Vám po celý týden zprostředkuje dění na halovém mistrovství. Fotogalerie. Adam Posejpal
Adam Posejpal
Adam Posejpal
Adam Posejpal

Zdravím všechny uživatele Protenisu z Plzně! Od pondělí se tady, jako už tradičně, hraje halové Mistrovství České republiky mužů a já jsem dostal za úkol podělit se o pár postřehů z dosavadního průběhu :-)

Hraje se v hale na Borech na 3 kurtech s povrchem supreme. Mně jako domácímu to už ani tolik nepřijde, ale podle většiny hráčů je to dost rychlý, tak asi jo. Míče jsou Australiany a mění se po 11 a 13 gamech, takže je to fofr pořád.

Všechno začalo v pondělí kvalifikací, kterou jsem vůbec neviděl, takže k tomu nic bližšího. Každopádně postoupili Javůrek, Vaníček, Hrabec, Ječmínek a jako LL ještě Musil. Všichni celkem hladce, v pavouku kvaldy jsem žádnej tříseťák nenašel.

Ještě v pondělí večer proběhl los, kterej asi moc nepotěšil Jebáka. Ten jako 3.nasazenej dostal hned rozehranýho Ječmínka. Vytáh mu to Šátry, tak to pak asi mělo ještě nějakou dohru.

No a teď už něco k dnešním zápasům 1.kola. Tak asi to vezmu od toho svýho. Posejpal – Vaníček 4:6,5:7. Pro oba určitě výbornej los, využil toho soupeř. Nějaký šance tam byly vždy na začátku setů, ale nedopadlo to, a koncovky tradičně nezvládnutý (4:5 servis až 4:6,0:3 byl na kurtě Bříza s kamerou). No prostě žádnej extra tenis to určitě nebyl, ale snaha byla :-)

Vedle společně s náma v 1.rundě se hrály zápasy Konečný – Hrabec 6:3,6:4 a Šátral – Jedlička 5:7,6:4,6:3. Šátry líp zvládnul koncovku (od Jedly tam byly 2 debly po sobě v rozhodujícim gamu na servisu). Jinak prej hodně výměny a pěknej a vyrovnanej zápas.

Rychle probíhaly zápasy Rosol – Matěásko 6:0,6:1 Pospíšil – Michl 6:2,6:2 a Šnobel – Musil 6:2,6:2. I podle výsledků je vidět, že tady se asi nic moc zajímavýho nedělo. Všichni tři určitě největší adepti na vítězství.

Zápasem dne bylo určitě Ječmínek – Jebavý 6:1,4:6,6:2. Hned snad ve třetím gamu tam byla velká chyba umpiru, kterej opravil lajnovýho v neprospěch Jebáka a toho to rozhodilo na několik dalších gamů. Do konce setu se pak spíš povídalo než hrálo. Druhej set dlouho vyrovnaně, až za stavu 4:4 se Jebák hodně kousknul, breaknul a dohrál set na 6:4. Už to vypadalo, že to bude zlomovej moment zápasu (hned ze začátku třetího pak break pro Jebáka). Za stavu 2:1 servis tam ale byl bohužel další spor s rozhodčím, celý se to najednou otočilo a Ječmínek to zkušeně dohrál. Pro Romana škoda, ale podle mýho výbornej zápas z obou stran.

Další zápas Kameník – Chmelík 6:1,6:1. Docela kotel, kterej se možná až tolik nečekal. Oba klasicky podobnej styl bez chyb, akorát Shootrovi to letělo o hodně víc a měl o hodně víc vítěznejch míčů, to rozhodlo.

Štengl – Javůrek 6:4,6:2. Mirek to měl pod kontrolou. V 1.setu si nechal utéct vedení 4:1 na 4:4 a vypadalo to všelijak, ale zabral a od tý doby to bylo docela jasný. Snad zítra stihne kvůli zápočtu svůj zápas s Rosolem. :-)

Hodně se mi líbil (a určitě nejen mně) Šmidli. Strašný rány odkudkoliv zčehokoliv kamkoliv. Byla to fakt demolice, nic jinýho se k tomu nedá říct. Vögeli už ke konci trochu rezignovaně a vůbec se nedivim, ať zahrál cokoliv, stejně přišel z druhý strany winner. Uvidíme jak se vyspí na zítra. Schmid – Vögeli 6:3,6:1.

Michalovo soupeřem bude oddílovej kolega Radim Žitko, kterej dneska hrál taky rychle a dobře a neměl větší problémy s Tommym. Žitko – Toman 6:3,6:2.

Svůj zápas zvládnul i třetí škodovák Bláža. Tradičně dodržoval svoje 2 pravidla (nikdy se nebránit a vždy jít proti míči) a celkem bez problémů postoupil. Blažek – Brunclík 6:3,6:4.

Zápas Vrbka – Urban 6:3,6:4 probíhal podle přepokládanejch notiček. Servírovalo se a sem tam výměna. Urbi prohlásil, že to bylo bez předehry, bez mezihry a že to asi ani večer nebude mít dohru. Něco na tom bude.

Na závěr programu tam byly zápasy Fafl – Adamčík 6:1,6:3. Myslel jsem, že bude Tony vzdorovat víc, že by mohl klidně překvapit, ale výsledek z toho byl docela jednoznačnej. Z druhý strany tam bylo třeba i několik výbornejch prohozů jednoručí, velká paráda.

Majšajdr – Souček 6:4,6:3 už jsem moc neviděl, ale výsledek nevypadá až tak jednoznačně, tak asi Souček hodně bojoval. Podle předpokladů ale postoupil Majšík.

Úplně posledním zápasem bylo Michalička – Vojtěchovský 6:0,7:5. Michalička může zítra určitě potrápit Pospu, bude to pěkněj zápas.

Tak to by asi pro dnešek bylo všechno, zítra se tam určitě půjdu zase podívat a myslim si, že to bude stát za to. Tak kdo můžete, tak určitě doražte taky. Když bude zájem, tak se ozvu s pár postřehama i zítra.

Mějte se fajn.

Zdraví Adam „edson“ Posejpal :-)

123



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



Adam Posejpal používá

Dunlop Aerogel 4D 200


Určení závodní hráči
Typ švihu dlouhý nápřah / rychlý úder
Velikost hlavy 95 čt. palců/ 613 čt. cm
Délka 69 cm
Váha 322 g
Vyvážení 320 mm
Tvrdost 62
Šířka rámu 20mm
Složení Graphite Multifilament / Aerogel 4D Braided
Typ gripu Hydramax Tour
Počet strun 18 x 20

Komentáře k raketě (0)

POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)