Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Druhý titul v řadě! Nosková znovu opanovala turnaj v Bratislavě

tenisovysvet.cz napsal briza 29.03.2021

Šestnáctiletá Linda Nosková má za sebou ve slovenské Bratislavě dva parádní týdny. Po zisku premiérového titulu minulou neděli dokázala svůj úspěch tento týden zopakovat a znovu na Slovensku triumfovala. Svůj druhý titul mezi profesionálkami vybojovala po výhře 6:3, 7:6(4) nad Chorvatkou Ivou Primoracovou. Výsledky.

Linda Nosková

Nosková šla do zápasu proti výše postavené hráčce na žebříčku v roli favoritky, a to i kvůli své šňůře devíti výher v řadě, kterou se jí navíc na halovém turnaji povedlo nakonec i prodloužit.

V utkání, které trvalo 95 minut, byla po většinu času lepší hráčkou, i přes drobné komplikace ve druhém setu. Zatímco v úvodním dějství vyhrála 6:3 po brejku ve čtvrté hře, ve druhé sadě musela skóre otáčet.

S Primoracovou totiž prohrávala 2:4. Noskové se ovšem dvěma brejky v řadě povedlo otočit na 5:4 a přiblížila se tím dalšímu finálovému vítězství. Nakonec si na něj ale musela ještě chvíli počkat, protože v desáté hře nedoservírovala a Primoracové se povedlo srovnat na 5:5.

Druhý set dospěl až do tiebreaku, ve kterém byla Nosková jednoznačně lepší hráčkou. Probojovala se dokonce k pěti mečbolům za stavu 6:1. Její soupeřka sice tři odvrátila, ale čtvrtý mečbol už talentovaná Češka proměnila.

Zisk druhého titulu na okruhu ITF je pro Noskovou potvrzením skvělé formy, kterou si na Slovensko přivezla. Díky skvělým výkonům v Bratislavě by si měla česká tenistka výrazně polepšit ve světovém žebříčku, kde by za dva týdny (kvůli již tradičnímu zdržení s přípočtem bodů z okruhu ITF) měla získat dalších 10 bodů a přiblížit se k sedmé stovce světa.

Tento text byl přebrán z webu www.Tenisovysvet.cz, kde najdete to nejaktuálnější a nejzajímavější z českého i světového tenisu.

22



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)