Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Dřevěné sportovní povrchy Haro a umělé sportovní povrchy Taraflex

napsal briza 07.05.2009 Firma IPSAL byla založena v roce 1993 v České republice. Díky dlouhodobé spolupráci se světově uznávanou firmou TARAFLEX nabízí nejkvalitnější syntetické podlahy, které jsou využívány při každodenním sportování stejně tak jako při prestižních národních a mezinárodních sportovních událostech. Bližší informace o nabídce sportovních povrchů získáte na www.ipsalsport.cz. Davis Cup: ČR - Švýcarsko
Davis Cup: ČR - Švýcarsko

Certifikované dřevěné sportovní povrchy Haro
Podlahy z tvrdého dřeva Haro Sports vynikají polyuretanovou povrchovou úpravou Permadur, která je nejodolnější proti otěru na trhu a má antibakteriální účinky. Permadur se celkově skládá z osmi vrstev. Všechny vrstvy jsou jednotlivě ošetřeny ultrafialovým světlem (UV) k dosažení maximální trvanlivosti.
Sportovní povrchy Haro splňují normy EN 14904 a DIN 18032, absorpce nárazu dosahuje více než 62 %. Dřevěné sportovní povrchy Haro jsou schváleny FIBA a různými instituty jako např. FSBA, mezinárodní Squash federace, IAKS, öIST a Fachhochschule Rosenheim.

Certifikované dřevěné sportovní povrchy Haro

Homologované umělé sportovní povrchy Taraflex
Umělý vícevrstvý sportovní povrch s povrchovou úpravou Protecsol, která usnadňuje údržbu a omezuje výskyt povrchových zranění při pádu sportovce. Podkladová pěna s oválnými a uzavřenými vzduchovými mikrobublinami zajišťuje komfort a stabilitu povrchu. Látkou Sanosol se zabezpečuje antibakteriální a antiplísňové ošetření v celé tloušťce povrchu Taraflex. Sportovní povrch je zpevněn netkanou mřížkou ze skleněného vlákna. Tloušťka materiálu je 5, 7 a 9 mm.

Nejdůležitějšími vlastnostmi sportovních povrchů Taraflex je bezpečnost a výkon. Tyto jsou měřeny pomocí ukazatelů vertikální deformace, absorpce nárazu, koeficientem tření a odrazem míče. Tyto vlastnosti jsou stanoveny normami EN 14904 a DIN 18032–2, např absorpce nárazu je více než 32 % a výkonnost (zhodnocení energie) min. 15 % nebo 0,31 m/s a povrchy Taraflex je splňují ve všech ukazatelích.

Sportovní povrchy Taraflex jsou schváleny mezinárodními či národními federacemi jednotlivých sportů jako oficiální povrchy pro florbal, volejbal, házenou, badminton, stolní tenis, futsal a tenis (ATP, Davis Cup atd…).

Homologované umělé sportovní povrchy Taraflex

Fotogalerii realizací firmy IPSAL si můžete prohlédnout zde na PROTENIS.CZ

Bližší informace o nabídce sportovních povrchů získáte na www.ipsalsport.cz.

318

Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)