Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Dlouhán bloguje z Paříže: Tak už jdeme do finále ...

napsal briza 04.06.2009

Dnes jsme porazili Nestor, Zimonjic 7:6(5), 7:6(4). Šli jsme na zápas úplně uvolněni, což se projevilo i na kurtě. Nestor, Zimonjic mají letos skóre na antuce 30:1, tak jsme jim ho trochu pokazili :-) V sobotním finále nás čekají Moodie s D.Normanem, kteří porazili bratry Bryany. Oba mají kolem dvou metrů a servírují, tak snad na ně bude platit náš techničtější tenis. Držte nám palce.

Lukáš Dlouhý
Lukáš Dlouhý
Lukáš Dlouhý
Paes, Dlouhý

Dnes jsem vstával už v 10:00 :-) V 11:30 jsme si byli s Paesem zatrénovat. Vždycky si jen půl hodinky dáme údery odzadu, pak voleje, smeč a servis.

Čekali jsme až skončí zápas před námi, což byli Bryani proti Moodie, D.Norman. Už jsme se rozcvičovali, když měli Bryani 6:0, 5:4 a mečboly, ale ještě to chvíli trvalo, než nakonec prohráli.

Úplně uvolnění jsme šli na zápas, což se pozitivně projevilo i na kurtě. První set si všichni drželi servis. Jen Paes při svém servisu měl dva brejkboly dolů. V tiebreaku jsme to urvali my 7:5.

Druhý set za stavu 2:3 brejkli Paese, ale my jsme hned srovnali na 4:4. Za stavu 5:4 jsme při servisu Nestora neproměnili 2 mečboly. Já jsem odservíroval bleskově na 6:5. Při podání Zimonjice jsme měli další 2 mečboly a dostali jsme 2 x eso 215km/hod. V tiebreaku Paes udělal jeden minibreak na síti a já jsem pak zabil dva returny. Výsledek 7:6(5), 7:6(4).

Po zápase samozřejmě proběhla posilka, kde jsme potrénovali břicho a záda, aby jsme se nerozpadli :-) Následovala nejhezčí část dne, masáž. Člověk si lehne a hodinu si jen tak odpočívá.

Večer zajdu někam na véču, asi do palačinkárny.

Jinak PROTENIS je asi dost slavnej, protože mi volali z Novy, že prej jsem našel nějakej telefon :-)

Každopádně moc díky za podporu a držte palce dál …

Lukáš Dlouhý

106



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)