Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

ITS Tennis centre s.r.o.:
Čtvrtfinále dvouhry a semifinále čtyřhry odehráno ITS CUPu

napsal ITS Tennis centre s.r.o. 18.07.2014
dsc04578.jpg
dsc04578.jpg
V parném pátku byly na kurtech OMEGA centra sportu a zdraví k vidění čtvrtfinálové zápasy ve dvouhře, kde o postup bojovala čtveřice Češek a také semifinále ve čtyřhře.
K úvodnímu zápasu nastoupila nasazená sedmička Adriana Brianti z Itálie a turnajové překvapení Lara Michel ze Švýcarska. Byť utkání trvalo téměř dvě hodiny, tak výsledek dvakrát 6:2 pro Michel byl překvapivý, ale nutno podotknout, že zcela zasloužený. Švýcarka v obou setech dominovala a zkušená Italka se dnes neměla čeho chytit. Pro rodačku ze země helvetského kříže je semifinále ITS Cupu doposud největším úspěchem v kariéře a nemusí zůstat pouze u něj. 
Poté se diváci mohli těšit na Petru Cetkovskou a Sofii Shapatavu. První set byl jasnou záležitostí prostějovské rodačky, která dovolila soupeřce z Gruzie pouhou jednu hru. Ve druhém setu Cetkovské přestal jít servis a Shapatava šla do vedení 4:2, ale bývalá pětadvacátá hráčka světového žebříčku ukázala, že na Hané hraje v pohodě a na konec zvítězila 6:1, 6:4.
Na kurtu číslo šest mezitím bojovala Renata Voráčová a Barbora Krejčíková. Svěřenkyně Jany Novotné se v úvodu nemohla dostat do tempa a prohrávala 1:4. Set však dotáhla za hlasitého povzbuzování své trenérky do vítězného konce. Ve druhém setu její výkon ještě rostl a po výsledku 7:5, 6.3 se stala třetí semifinalistkou.
O poslední volné místo v semifinále se utkala Denisa Allertová s nasazenou pětkou Tsurenko. Pražská rodačka i za dohledu slušně zaplněného centrálního dvorce zvítězila v první sadě. Druhá sada byla o poznání dramatičtější. Tsurenko si vypracovala vedení 4:2 a z oblohy začala znenadání padat "živá voda". Denisa nejenže vyrovnala, ale za stavu 5:4 šla podávat na ukončení zápasu. Bohužel set nakonec ztratila. Začátek třetího dějství napovídal, že by to mohlo být dramatické až do konce. Proti však byla skvěle hrající Allertová, která zlomila Ukrajinku brejkem za stavu 2:2 a v třísetovém zápase vyhrála 6:3, 5:7, 6:2.
Ve čtyřhře se do finále probojovaly nejvýše nasazené Cetkovská s Voráčovou a o titul si zahrají s česko-srbským párem Krejčíková, Krunič.

16

Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter

Tagy 


POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)