Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Co nového přínáší PROTENIS 2008?

napsal tipmaster 01.01.2008 PROTENIS.CZ již třetím rokem nabízí tenisovým fanouškům informace a zábavu. Co přináší rok 2008 na PROTENIS? Je to nové logo a nový design, který se doufejme bude líbit. Hlavní změnou budou novinky, o kterých podrobněji v dalším textu. Tereza Bekerová
Tereza Bekerová

Zcela nově se na PROTENISe objeví:

1) Články
Články na téma, která Vás zajímají Jedná se jak o články z oblasti závodního nebo profesionálního tenisu, tak i články určené pro klubové funkcionáře nebo naopak články určené pro sázkaře.

2) Challenge
Challenge je jedna z úplně nových věcí, kterou se můžete bavit jak dlouho budete chtít. Jedná se o hru, ve které určujete vítěze 10-ti náhodně vybraných zápasů sezóny 2007. Na každou odpověď máte 10 vteřin. Za deset nebo devět správných odpovědí dostanete kredity do sázkové hry. Takto si můžete přilepšit ke svému kreditu.

3) Duel
Základním principem duelu je změření vědomostí s jiným uživatelem. Postup je podobný jako u challenge. Určujete vítěze 10-ti náhodně vybraných zápasů a poté ze stejných zápasů určuje vítěze uživatel, kterého jste do duelu vyzvali. Zde získává kredity do sázkové hry pouze vyzyvatel.

4) Prasátko
Body z challenge a duelu se připisují do pokladničky tzv. prasátka. Body z prasátka si můžete kdykoli přepsat do kreditu. Pak tyto body můžete vsadit na tiket. Body si takto můžete spořit i třeba několik měsíců a tak naspořit zajímavou sumu. Do prasátka se připisují i prémiové body za přihlášení na www.protenis.cz. Každý den za přihlášení získáváte 100 bodů.

5) Brut – race
Jedná se o celoroční soutěž, kam se započítávají Vaše konečná umístění v žebříčcích jednotlivých měsíců, nejvyšší trefené kurzy a breakpointy. Pro nejlepší v této celoroční soutěži jsou připraveny velice hodnotné ceny, které budou upřesněny později.

6) Informace přes SMS
Jestliže máte zájem dostávat na Váš mobil informace o zápasech, které máte na Vašem tiketu, stačí se zaregistrovat. Zároveň budete dostávat i zprávy o tom nejdůležitějším, co se ve světě tenisu děje.

Autor: Lukáš Březina

37



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)