Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Challenger Praha: Kvalifikace rozlosována

pragueopen.cz napsal briza 09.06.2013

O účast v hlavní soutěži Prague Open 2013 bude bojovat i bývalý osmnáctý hráč žebříčku ATP, Igor Andreev nebo také Lukáš Dlouhý. Kvalifikační boje odstartují na dvorcích TJ Spoje Praha již v neděli 9. června od 9:30. Na programu bude první a druhé kolo kvalifikace, rozhodující třetí se poté odehraje v pondělí.

Lukáš Dlouhý

Jak již bylo zmíněno, tak hlavní hvězdou kvalifikace bude nepochybně devětadvacetiletý Igor Andreev (385.) z Ruska, který v minulosti figuroval nejvýše na osmnácté pozici žebříčku. Tento rodák z Moskvy je antukovým specialistou a v minulosti zvítězil hned na třech turnajích ATP a na dalších šesti došel do finále. Andreev se v posledních sezonách potýkal se zdravotními problémy a nyní se snaží vrátit na turnaje. Nesmíme zapomenout, že na svém kontě má také řadu zkušeností z Davis Cupu, kde ještě loni reprezentoval Rusko. V prvním kole kvalifikace čeká na Andreeva teprve šestnáctiletý soupeř z Ukrajiny. Zvládne se tento kvalitní hráč probojovat do hlavní soutěže Prague Open 2013 by Advantage Cars?

Zajímavým jménem pro české fanoušky bude třicetiletý Lukáš Dlouhý (39. – čtyřhra), který je dvojnásobným grandslamovým vítězem ve čtyřhře. Musíme však dodat, že v minulosti dokázal vystoupat až na 73. pozici žebříčku ATP ve dvouhře a na svém kontě má také řadu zkušeností z Davis Cupu. V současné době nastupuje Lukáš ve dvouhře spíše sporadicky, ale v domácím prostředí bude mít o motivaci postaráno. Vždyť v roce 2008 došel až do finále Prague Open, kde nestačil na Jana Hernycha. Lukáš se však hned v prvním kole kvalifikace střetne s nasazenou jedničkou, Victorem Estrellou (281.), který je na antuce kvalitním soupeřem.

Dalším zajímavým jménem ve hře bude dvaatřicetiletý Andreas Vinciguerra (572.) ze Švédska. Tento hráč je jistě fanouškům povědomý, vždyť nejvýše dokázal vystoupat až na 33. pozici v žebříčku ATP. Vinciguerra má na svém kontě jeden titul z okruhu ATP a další tři finálové účasti. Za zmínku také stojí, že ještě v loňské sezoně reprezentoval Švédsko v Davis Cupu. Jeho soupeřem v prvním kole kvalifikace bude čtyřicetiletý veterán Enrico Becuzzi a ve druhém kole by poté mohlo dojít na kvalitní souboj: Andreev – Vinciguerra.

Ve hře se představí také další čeští hráči, jako jsou např.: Jan Blecha, Jan Šátral, Marek Michalička a řada dalších mladíků.

Program dne a hrací plány.

Finále
Marti J. - Nedovyesov 0:6 1:6 Komentáře
Semifinále
Ram.Hidalgo - Nedovyesov 4:6 4:6 Komentáře
Minář I. - Marti J. 0:6 4:6 Komentáře
Čtvrtfinále
Ram.Hidalgo - Ilhan 4:6 6:3 6:4 Komentáře
Nedovyesov - Červenák 6:4 7:6(5) Komentáře
Golubev - Marti 6:4 1:6 4:6 Komentáře
Haider Maurer - Minář I. 4:6 6:3 3:6 Komentáře
Posledních 16
Nedovyesov - Di Mauro 7:5 7:5 Komentáře
Minář I. - Daniel T. 6:3 6:2 Komentáře
Golubev - Samper 6:1 6:3 Komentáře
43



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)