Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Bříza bloguje z Paříže: Zastavil nás Simir s Gerchánem

napsal briza 24.05.2009 S Jakubem Šístkem (soustek) jsme v sobotu večer vyrazili z Prahy směr Paříž. Jakmile jsme přejeli hranice, tak se na nás pověsila dálniční policie a odvedla nás na nejbližší výjezd, kde nás potom zastavila. Z policejního auta vystoupili dva policisté v civilu, kteří nás legitimovali, prohléhli auto, motor a nakonec nás pustili dál. Docela jsme si oddechli, protože poslední dobou nejsou prý kontroly tělesných dutin ze strany německých policistů žádnou výjimkou. Lukáš Březina
Lukáš Březina
Lukáš Březina
Lukáš Březina

Na německém území nás čekalo ještě jedno nemilé překvapení, a to když jsme zastavili na odpočívadle. Ještě než jsme vystoupili z auta, abychom vykonali potřebu, tak před námi zastavil starší bavorák, který na nás střídavě blikal světly brzd a světly zpátečky. Nechápali jsme o co se jedná, tak jsme radši nastartovali a odjíždíme. Jakmile jsme auto minuli, tak na nás začalo blikat dálkovými světly. Kdo ví, co to bylo, ale my si myslíme, že tam ten chlap v bavoráku lovil někoho na sex.

Po deseti hodinách jsme dorazili do Paříže a ubytovali se v socka hotelu F1, kde dvoulůžkový pokoj na noc stojí 56 EUR. Záchod a sprcha jsou na chodbě, pokoj je malinký, ale za ty prachy to jde. Výhled máme přímo na místní hřbitov. Snad tam neleží i klienti hotelu :-)

Jelikož jsme jeli celou noc, tak jsme si po příjezdu 2 hodinky zdřímnuli a pak jsme vyrazili do Boloňského lesíka do areálu Rolanda Garrose. Jirka Fencl mi vyřídil badge (legitimaci pro vstup), který držitele opravňuje ke vstupu kamkoli kromě šaten hráčů.

Nejzajímavější je players lounge. Tam potkáte všechny ty, které znáte z televize nebo z novin a časopisů. Mám na mysli jak hráče, tak i trenéry, … U jednoho stolu sedí Dementieva s Kuznetsovou, u druhého Del Potro. Kolem Vás projde Massu, kterého následuje nějaká supermodelka, no je to prostě síla. U baru se baví Nastase s Piolinem, o kousek dál stojí Niki Pilič. Jsou tu prostě úplně všichni :-)

V areálu je kolem poledne už strašně moc lidí a to vedro je téměř nesnesitelné. Ale proč být na sluníčku, když může člověk s badgem sledovat utkání v TV v klimatizované players loungi. Neee, to neee. Samozřejmě jsem byl celý den venku a fotil pro Vás fotky. Koukněte se do galerie.

Viděl jsem zápasy Čechů. Hernycha přehrál Čilič 6:0, 6:4, 6:3. Bylo 6:0, 4:0 a Herňa byl téměř zoufalý. Kurt č.6 je tvrdý a moc sypké antuky tam není. Honzovi tam při každém pohybu pískali tenisky. Míče v tom dnešníém vedru hodně létali, což více vyhovovalo soupeři, který honzo hnal z rohu do rohu.

Po poledni nastoupila Iveta Benešová proti Georges. Ivetě nevyšel začátek, bylo 0:3, ale hrála dobře. To se zanedlouho projevilo i výsledkově. Po bojovném výkonu vyhrála klíčový první set. Soupeřka se pak nechala ošetřovat a za stavu 4:1 ve druhé sadě utkání vzdala. Iveta je tedy ve druhém kole.

Jako poslední z Čechů do hry zasáhl Radek Štěpánek, kterého přijel do Paříže podpořit i jeho kamarád Jarda Jágr se svoji přítelkyní. Radek hrál proti vítězi French Open 2004 Gastonu Gaudiovi. Je vidět, že Radek prožívá šťastné období své tenisové kariéry a že se tenisem baví. Tolik krásných a nápaditých výměn kurt č.1 hned tak zase neuvidí. Radek často zařazoval stopbaly, jednou dokonce třikrát v jedné výměně. Výsledek 6:3, 6:4, 6:1 je důkazem toho, že Radek umí na antuce porazit i antukové specialisty.

Mluvil jsem s Jirkou Fenclem, který mi prozradil taktiku Ivo Mináře do zápasu s Hernandesem. Mini s ním hrál již dvakrát loni a letos na Australian Open. Ivoš říkal: Dám servis strašnou bombu, pak dám bombu do jednoho rohu a pak to urazim bombou do druhého rohu :-)

Zítra budou zase nové fotky a doufám, že i videa.

Mějte se fajn

Lukáš Březina

103



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



Jan Hernych používá

Babolat Pure Storm Tour GT


Určení závodní hráči
Typ švihu dlouhý nápřah / rychlý úder
Velikost hlavy 98 čt. palců/ 632 čt. cm
Délka 68.5 cm
Váha 320 g
Vyvážení 310 mm
Tvrdost 69
Šířka rámu 21
Složení Graphite Tungsten
Typ gripu Skin Feel
Počet strun 16 x 20

Komentáře k raketě (0)

POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)