Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Bříza bloguje z Paříže: Bylo mi jich líto

napsal briza 27.05.2009

Dnes jsem poprvé viděl debl Dlouhána s Paesem a byl to koncert. V zápase prvního kola porazili francouzkou dvojici De Chaunac, Paire 6:1, 6:3. Vypadalo to, jako kdyby Dlouhán s Paesem předem věděli, jak výměna proběhne. Všude byli včas a hráli volej do volného kurtu. Dlouhán returnoval z bekisu brutalitu a Paes má neuvěřitelné reakce u sítě. Soupeřů mi už od konce prvního setu bylo líto, protože dostali hrozně naloženo.

Lukáš Březina
Lukáš Březina
Lukáš Březina
Dlouhý, Paes

Dorazili jsme na kurty kolem 11 hodin. V první rundě nic zajímavého nebylo, tak jsem hodil do videogalerie prohlídku areálu, kterou jsem natočil den předtím. Až dorazí Jirka Fencl z Paříže, tak to doplníme mluveným komentářem, což by mohlo být zajímavé, protože Jirka má o areálu spoustu informací.

Pak jsem vyrazil na kurty. Druhou rundu na kurtu č. 17 hrála Lucie Hradecká se Suarez Navarro, kterou známe z FED CUPu proti Španělsku v Brně. První set dělala Lucka hrozně chyb a bylo 1:6. Ve druhém setu už hrála trpělivěji a měla za stavu 4:3 dva breakboly, které skončily oba centimetr mimo. Suarez Navarro podržela servis, pak Lucku brejkla a doservírovala na 6:4. Škoda, třetí set by mohl být velice zajímavý.

Cestou na utkání čtyřhry Lukáše Dlouhého a Leandera Paese jsem narazil na kurtě č.12 na trénink Pála – Jágr. Jarda po dobře jednom trefeném forhendu vtipkoval, že trochu potrénuje a může tady za rok hrát taky :-)

Demolici Dlouhána s Paesem jsem Vám už popisoval úvodem, ale opravdu to byl zážitek. To se musí vidět. Oba šikovní, ale profíci. Ani na chvilku nepolevili z koncentrace, žádné srandičky.

Posledním zápasem dne byla Lucka Šafářová proti Venus Williams. Lucka má přesně herní styl, který nevyhovuje asi nikomu. Má to jeden háček. Musí to tam Lucce padat, pak může porazit úplně kohokoli. Dnes výrazně našlápla k vítězství nad Venus. První set urvala v tiebreaku 7:5 a poté bylo utkání přerušeno.

Dnes odjíždím zpět do Prahy a zítra budeme mít nového blogera. Koho, to teď ještě neprozradím.

Mějte se fajn a buďte věrni Protenisu

Lukáš Březina

79



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



Lucie Hradecká používá

Wilson Steam 96


Určení středně pokročilí
Typ švihu střední nápřah / středně silný úder
Velikost hlavy 96 čt. palců/ 619 čt. cm
Délka 69.22 cm
Váha 289 g
Vyvážení 340 mm
Tvrdost 70
Šířka rámu 22.5mm / 22.5mm / 22.5mm
Složení Basalt
Typ gripu Wilson Sublime Grip
Počet strun 16 x 20

Komentáře k raketě (0)

S touto raketou hrají také
Iveta Gerlová |
POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)