Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Brenda Fruhvirtová vyhrála turnaj Eddie Herr do 14 let

napsal briza 01.12.2018

Jedenáctiletá Brenda Fruhvirtová (video) vyhrála mezinárodní turnaj Eddie Herr International 2018 v kategorii do 14 let. Turnaj se již tradičně hrál v IMG Academy v Bradentonu na Floridě (dříve Bollettieri Academy). Brenda ve finále porazila Američanku Clervie Ngounoue 6:2, 6:4. Výsledky.

Brenda Fruhvirtová - vítězka do 14 let

Brenda Fruhvirtová (2007, TK Sparta Praha) ve finále byla lepší hráčkou. Hrála agresivně a přitom přesně. Když už se dostala pod tlak, vyliftovala vysoký míč a tím se dostala opět do výměny, kterou mohla diktovat. Na finálový zápas se přišla na chvíli podívat i Viktoria Azarenka a její kouč Wim Fissette.

Turnaj Eddie Herr International se hraje v kategoriích do 12, 14, 16, 18 let. V kategorii do 18 let (turnaj ITF Grade 1) se turnaje zúčastnili 3 čeští zástupci. Jonáš Forejtek (video) prohrál ve druhém kole. Andrew Paulson (video) uhrál o kolo víc. Linda Fruhvirtová (video) prohrála ve druhém kole.

Na turnaji hráli i další hráči s českými kořeny. Martin Damm junior (2003) uhrál jedno kolo. Toby Alex Kodat (2003) prohrál v prvním kole. Elizabeth Mandlik (2001) prošla až do finále (video).

Během turnaje se v areálu objevilo mnoho tenisových hvězd. Byli tu oba aktéři finále Australian Open 1998 Petr Korda i Marcelo Rios (video). Samozřejmě současné aktivní hvězdy Maria Sharapova (video), Viktoria Azarenka (video). S francouzkou výpravou tady byl Younes El Aynaoui.

Další zastávkou je již tradiční Orange Bowl, který se hraje v 400 km vzdáleném Miami. Z Čechů tam bude starovat Forejtek a Paulson. Linda ani Brenda Fruhvirtová se turnaje nezúčastní.

Podívejte se na fotogalerii a videa z Eddie Herr International 2018.

Napsal: Lukáš Březina

Linda Fruhvirtová Hvězdy IMG Academy Harrison, Fencl Högstedt, Fencl Maria Sharapova Nick Bollettieri stále v akci 
55



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)