Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Agassi rýpal do Samprase při charitě pro Haiti

napsal houba 15.03.2010

„Hit for Haiti“, charitativní exhibice v Indian Wells, které se zúčastnilo osm světových tenisových legend, vydělala celkem jeden milion dolarů na pomoc obětem ničivého zemětřesení. Byla to povedená, veselá exhibice, dokud si Andre Agassi nerýpnul do Peta Samprase.

Andre Agassi

Večer zahájila ženská čtyřhra, při níž se na kurtě sešly hráčky s 50 grandslamovými tituly. Tým ve složení Martina Navrátilová a Justine Henin porazil dvojici Steffi Graf a Lindsey Davenport. Po nich se představili mužští vítězové 44 grandslamů. Pete Sampras s Rogerem Federerem porazili Andre Agassiho a Rafaela Nadala. Chvílemi to ovšem vypadalo, že se vše odehrává jen mezi Samprasem a Agassim.

Všichni hráči měli na sobě během hry mikrofony, což je dnes při exhibicích běžná záležitost. Agassiho poznámky a Federerovy reakce se rychle staly hlavním oživením akce. „Parťáku, nehraj tolik na Rogera,“ říkal Agassi Nadalovi. „Kdy si sundáš tepláky?“ Ptal se Federer Agassiho.

Asi v polovině zápasu však Agassi obrátil svoji pozornost na Samprase. „Ty musíš být vždycky vážný, viď Pete?“ „Ok, Andre, uděláme si trochu srandu“, řekl Sampras a začal imitovat Agassiho typickou kolébavou chůzi se špičkami k sobě. Agassi reagoval obrácením kapes se slovy „Nemám peníze… ou, moment, mám v kapse jeden dolar.“ Ve své autobiografii, která vyšla vloni, označil Samprase za skrblíka, když ho viděl dávat řidiči jeden dolar spropitného. Sampras, který vyjádřil zklamání nad těmito poznámkami v Agassiho knize, byl očividně rozzloben tím, co se dělo na kurtě. Federer a Nadal se cítili díky celé situaci trapně a snažili se všemožně zmírnit napětí. Slovní potyčky poněkud zkazily celkový dojem z jinak povedené akce. „Je to všechno jen legrace a hra, dokud není někdo ponížen nebo urážen.“ Poznamenal trefně Agassi.

Na konci zápasu se oba rivalové objali a snažili se o odlehčení incidentu v rozhovorech po zápase, ale nezúčastnili se závěrečné tiskové konference.

87



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



Rafael Nadal používá

Babolat AeroPro Drive GT


Určení závodní hráči
Typ švihu dlouhý nápřah / rychlý úder
Velikost hlavy 100 čt. palců/ 645 čt. cm
Délka 69 cm
Váha 300 g
Vyvážení 320 mm
Tvrdost 72
Šířka rámu 23mm/26mm/24mm/
Složení Graphite Tungsten
Typ gripu Syntec Grip
Počet strun 16 x 19

Komentáře k raketě (21)

POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)