Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Martin Krumich vyhrál Pardubickou juniorku 2020

napsal briza 14.08.2020

Martin Krumich (2002, TK Sparta Praha) vyhrál 93. ročník Pardubické juniorky – Mistrovství ČR jednotlivců v kategorii staršího dorostu. Ve finále porazil Mathew Williama Donalda 3:6, 6:0, 6:3. Výsledky. Fotogalerie.

Bejlek, Krumich

Krumich – Donald 3:6, 6:0, 6:3
Donald měl lepší vstup do zápasu, držel se u základní čáry a liftoval míče Krumichovi do bekhendu. Krumich byl soustředěný a čekal, až dostane míč na forhend. Když už dostal šanci hrát forhend, chtěl prvním úderem urvat a dělal tím chyby. První set získal Donald 6:3.

Ve druhém setu začal Krumich dobře, brejknul Donalda na 2:0 a rychle potvrdil na 3:0. Krumichův tlak začal být pro Donalda velký problém. Krumich najednou mohl hrát více z forhendu a navíc už tolik nepospíchal na konečný úder. Druhý set byl jasně v režii Krumicha 6:0.

Ve třetí sadě Donald držel krok s Krumichem do stavu 2:3, kdy za stavu 0:40 začalo vydatně pršet a muselo se jít do haly. První míč a zároveň veledůležitý brejkbol Krumich využil a následně brejk snadno potvrdil na 5:2. Donald sice při svém servisu snížil na 3:5, ale Krumich v další hře zápas pohodlně dopodával.

Donald odehrál dobré finále, možná mohl Krumichovi ještě více masírovat bekhend, ale Krumich byl od druhé sady k nezastavení.

Krumich loni slíbil, že letos přijede vyhrát a to se mu povedlo. Co se nepodařilo jeho matce (Zdena Málková, nyní Krumichová), která ve finále Pardubické juniorky 1990 prohrála ze dvou mečbolů s Radkou Bobkovou, to se podařilo synovi. Pěkný příběh.

Napsal: Lukáš Březina

Linda Klimovičová Tereza Křenková Brenda Fruhvirtová Mathew William Donald Julie Štruplová Bejlek, Krumich 
22



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)