Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Pardubická juniorka 2020: Finálové dvojice jsou Krumich–Donald, Bejlek–Havlíčková

napsal briza 13.08.2020

Vítězem silně obsazené Pardubické juniorky 2020 bude mezi chlapci Martin Krumich nebo Mathew Donald, mezi dívkami Sára Bejlek nebo Lucie Havlíčková. Krumich v semifinále porazil Siniakova, Donald Jindáčka. V semifinále dívek Bejlek porazila Bartůňkovou a Havlíčková Klimovičovou. Finále dívek začíná v pátek v 10:30 hod., finále chlapců ne dříve než ve 13 hod. Výsledky: chlapci, dívky. LIVESCORE. Stream: centrální dvorec.

Mathew William Donald

Bejlek – Bartůňková 6:1, 6:1
Výborný výkon Sáry Bejlek. Vysoké spiny do bekhendu Bartůňkové byly tím správným receptem. Bartůňková nahoře na svém bekhendu neměla dostatečnou páku, aby z takového míče mohla tlačit. I když se jí podařilo oběhnout míč na forhend, tak ani to nebylo lepší. Sára dobře mixovala dlouhý liftovaný kopec a krátký úhel, takže Bartůňková musela běhat jak do stran, tak i dopředu-dozadu. Navíc Bartůňkovou nepodržel servis. Nikola Bojovala do posledního míče a její herní pojetí je velkým příslibem pro český tenis. Pro čtrnáctiletou Nikolu Bartůňkovou to byl dobrý turnaj.

Havlíčková – Klimovičová 6:4, 5:7, 6:3
Lucka Havlíčková dnes podala svůj nejlepší výkon na turnaji. Míče trefovala čistě, celkem slušně servírovala. Je třeba pochválit i Lindu Klimovičovou, která se celý zápas držela a vracela bomby, které na ní létaly.
Ve druhém setu Linda využila chyb soupeřky a dostala se do vedení 5:3, které ztratila i díky sérii dvojchyb. Nakonec se jí však podařilo vyhrát druhý set 7:5.
Ve třetím setu Havlíčková zpřesnila. Klimovičová nezahrála nic špatně, ale prostě když to tam Havlíčkové padá, tak soupeřky jen sbírají míče.
Výborný turnaj pro Lindu Klimovičovou, Linda je zápasový hráč, velká bojovnice.

Donald – Jindáček 6:3, 6:0
Donald má přesně hru, která Jiřímu Jindáčkovi neseděla. Mathew hraje u základní čáry a míče silně liftuje z forhendu i bekhendu. Jindáčkovi do skákalo nad ramena, což pro něj viditelně nebylo pohodlné. Jakmile se Donaldovi podařilo dostat Jindáčkovi do bekhendu, tak míč vyhrál Donald. Jindáčka zradil i jeho silně rotovaný levácký servis, kterým v předchozích zápasech dělal body. Donald podal výborný výkon a zaslouženě postoupil do finále. Pro Jindáčka je to snový turnaj, přesto ještě mají spolu se svým trenérem Davidem Mrázkem na čem pracovat.

Krumich – Siniakov 6:4, 2:6, 6:1
Krumich nastoupil velmi soustředěný a vyhrál první set, když Siniakova brejknul za stavu 5:4.
Ve druhé sadě si prohrál jednou svůj servis a od té doby do konce setu vyhrál snad jen 4–5 míčů.
Nicméně ve třetí sadě to byl zase ten Krumich z první sady. Siniakov si za stavu 1:1 prohrál servis, když ho nepodržela jeho velká zbraň a dal na shodu dvojchybu. Na brejkbol šel po servisu na síť, ale celkem snadný volej do otevřeného kurtu mu „chcípnul“ na raketě. Krumich pak snadno potvrdil brejk, což Siniakova definitivně zlomilo a navíc přišel o další servis.
Pro Siniakova je Krumich těžkým soupeřem, znají se ze Sparty, Krumich je starší, zkušenější, jejich vzájemné zápasy vyhrával většinou Krumich. Daniel Siniakov podal dobré výkony. Za rok bude hlavním favoritem.

Napsal: Lukáš Březina

Linda Klimovičová Tereza Křenková Brenda Fruhvirtová Mathew William Donald Julie Štruplová Bejlek, Krumich 
26



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)