Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Pardubická juniorka 2020: Brenda Fruhvirtová prohrála s Bejlek, Donald porazil Svrčinu

napsal briza 12.08.2020

Brenda Fruhvirtová na turnaji končí. Brenda dnes prohrála se Sárou Bejlek 6:4, 3:6, 5:7. Byl to tříhodinový dechberoucí zápas. Mezi chlapci vypadl Svrčina, který ztratil dobře rozehraný zápas s Donaldem. Výsledky: chlapci, dívky. LIVESCORE. Stream: centrální dvorec, kurt 7, kurt 6, kurt 5.

Sára Bejlek

Bejlek – Fruhvirtová B. 4:6, 6:3, 7:5
Byl to moc pěkný dramatický zápas. Brenda od začátku převzala roli aktivnější hráčky, což většinou Sáře Bejlek vyhovuje. Sára se však v prvním setu snažila hrát stejně rychle jako její soupeřka a v tom je prostě Brenda lepší.
Od druhého setu začala hrát Sára Bejlek svoji typickou hru, kdy pod tlakem vyliftuje pomalejší kopec. Brenda byla zaseklá u základní čáry a na tyto vysoké míče nechodila na liftovaný volej. Sáře tak pokaždé, když byla v úzkých, stačilo zvednout kopec a byla zpět ve výměně. Brenda na to reagovala tak, že zvyšovala razanci základních úderů, což samozřejmě nejde do nekonečna.
Ve třetí sadě měla Bejlek gembol na 5:3, ale Brenda ho odvrátila velice šťastným halfvolejem. Nakonec Sára Bejlek vybojovala třetí set a v semifinále se utká s Nikolou Bartůňkovou.
Z mého pohledu Brenda prohrála zápas takticky. Za zápas byla pouze párkrát u sítě na liftovaném voleji (většinu z těchto míčů vyhrála). Hrozně špatně zahrála na důležité míče, když zkazila hned return (Sára Bejlek neservíruje žádné bomby). Celkově se dnes Brendě nedařilo uzavírat gemy. Napočítal jsem 8 gemů, ve kterých měla na gem a nakonec ho prohrála. Bohužel Brenda přijela do Pardubic pouze s maminkou a hitting partnerem, prostě jí tady hrozně chyběl trenér. Brendo, doufám, že jsem ti nenaložil moc a že přijedeš zase za rok. Budeš mít zase plné tribuny.
Sára Bejlek hrála velice dobře, většinou vybírala správné údery a proto měla výrazně méně nevynucených chyb. I když byla Sára po většinu zápasu v mírné defenzivě, zahrála více liftovaných volejů a stopbalů než Brenda. Výborný zápas od Sáry.

Klimovičová – Tomajková 1:6, 6:4, 6:0
Linda Klimovičová vyhrála těžký zápas proti soupeřce, která nedá míč zadarmo. Tomajková od začátku rozdělovala míče a pak následoval stopbal, který Klimovičová sice doběhla, ale nebyla schopná situaci vyřešit tak, aby bod vyhrála. A tento scénář se opakoval znovu a znovu a znovu a znovu …
Ve druhém setu Klimovičová konečně vyhrála pár gemů, když jí pomohl dělový první servis a rychlý fackovaný forhend.
Ve třetí sadě Klimovičová hrála výborně, držela se u lajny a hnala Tomajkovou.

Bartůňková – Zámečníková 3:6, 6:2, 6:1
Kristina Zámečníková odehrála výborný turnaj. Její forhend není úplně podle učebnice, ale má razanci, přesnost a velkou účinnost. Bartůňková se snažila dostat se Zámečníkové do bekhendu, ale ta si bekhend stíhala obíhat a pálila forhendy po rozích.
I ve druhém setu Zámečníková hrála dobře, nicméně Bartůňková našla způsob, jak dělat body.
Ve třetí sadě Bartůňková už hrála s vědomím, že ví, jak na to. Výborný zápas od Zámečníkové. Bartůňková prokázala, že umí obrátit nepříznivě se vyvíjející zápas, což jí do semifinále určitě pomůže.

Havlíčková – Urbanová 3:6, 7:6(4), 6:2
Lucka Havlíčková se v prvním setu zastřelovala. Urbanová posbírala nevynucené chyby.
Ve druhém setu byla Havlíčková tenisovější, Urbanová bránila a snažila se jakkoli dostat míček na druhou stranu sítě. Bomby od Havlíčkové byly přesnější, navíc předvedla pár velmi dobrých úhlů.
Ve třetím setu měla Halíčková už převahu. Havlíčková dnes hrála velmi dobře. Urbanová předvedla několik krásných bekhendů po lajně.

Jindáček – Petr 6:3, 6:1
Jiří Jindáček si na Pardubické juniorce 2020 udělal jméno. Porazil Myslivce, Pučálku, Horáka a dnes nadějného mladíka Vojtu Petra. Levácký herní styl Jindáčka dnes opět fungoval. Jindáček navíc výborně servíroval. Vojta Petr sice bojoval o každý míč, ale dnes to proti Jindáčkovi nestačilo. Byl to velmi dobrý turnaj pro Vojtu Petra, jehož největší předností je bojovnost do posledního míče. Jindáček si o postup do finále Pardubické juniorky zahraje s Donaldem, který porazil Svrčinu.

Donald – Svrčina 3:6, 6:3, 7:5
Viděl jsem jen část třetího setu. Oba soupeři se snažili tlačit silně liftovanými míči především z forhendové strany. Svrčina vedl 3:0 a měl výhodu na 4:0, ale zkazil první míč po servisu. Donald bojovným výkonem dotáhl a za stavu 6:5 Svrčinu brejknul. Donald si zahraje o finále s Jindáčkem, který porazil Vojtu Petra.

Siniakov – Menšík 7:5, 6:4
Vyrovnaný zápas, kde rozhodoval lepší servis Siniakova. Menšík podával na Pardubické juniorce 2020 výborné výkony a tento proti Siniakovi byl asi jeho nejlepší. Menšík dobře servíruje, letí mu to z forhendu i bekhendu a navíc se nebojí chodit k síti. Perspektivní hráč.

Krumich – Velík 6:4, 6:1
Pro Lukáše Velíka je to podařený turnaj. Porazil Buriana, Kolieva, Nováka. Dnes nestačil na Krumicha. Zápas jsem bohužel neviděl.

Napsal: Lukáš Březina

Linda Klimovičová Tereza Křenková Brenda Fruhvirtová Mathew William Donald Julie Štruplová Bejlek, Krumich 
24



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)