Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Svijany Open 2020: Těžké semifinálové zápasy

napsal briza 01.08.2020

Do finále libereckého turnaje mužů a žen O trofej solidarity a naděje ČTS by MONETA – Svijany Open 2020 postoupily Darja Viďmanová a Veronika Vlkovská. Mezi muži si o titul zahrají Jonáš Forejtek a Michael Vrbenský. Finále žen začíná v neděli 2. srpna od 11 hod., poté následuje finále mužů. Výsledky.

Veronika Vlkovská

Viďmanová – Smitková 6:3, 5:7, 7:5
V prvním setu Tereza Smitková dělala hodně nevynucených chyb, takže Dáše Viďmanové stačilo pouze míče vracet a nemusela nic moc předvést. Ve druhém setu už to tam Smitkové začalo padat a Viďmanová potřebovala přidat, ale to najednou nešlo. Třetí set už měl očekávanou kvalitu. Rozdílovým úderem byl lepší servis Viďmanové.

Vlkovská – Sisková 1:6, 7:6, 6:2
Přišel jsem ke kurtu za stavu 6:1, 3:1 pro Siskovou, která jen držela míč pod spinem ve hře a čekala, až se Vlkovská vystřelí. Sisková si takto vybudovala vedení 6:1, 5:2, ale od tohoto stavu Vlkovská ubrala a převzala roli pasivní hráčky a začala sbírat bod po bodu, přičemž každý bod Siskovou hodně bolel i fyzicky, protože se hrály nekonečné výměny. Vlkovská odvrátila tuším 2 mečboly za stavu 6:1, 5:3, pak ještě jeden v tiebreaku a nakonec vyhrála druhý set. Třetí set už Sisková vsadila na útok a zase útok, ale to jen vyhovovalo Vlkovské, která zvítězila a postoupila do finále.

Vrbenský – Nejedlý 6:2, 5:7, 6:4
Michael Vrbenský byl v prvním setu lepším hráčem. Dvakrát získal soupeřův servis a získal set 6:2. Ve druhém setu se Nejedlému podařilo trochu zpomalit tempo hry, tak jak to právě on umí. Hrály se delší výměny a Nejedlému se podařilo za stavu 2:6, 6:5 prorazit soupeřův servis a získat druhý set. I na začátku třetí sady hrál lépe Nejedlý a vedl 3:1 ale brejk nepotvrdil na svém podání a za stavu 4:4 udělal několik chyb z bekhendu, ztratil svůj servis a nabídl tak možnost Vrbenskému zápas doservírovat. To se Vrbenskému podařilo a byl hodně rád, že těžký zápas ve velkém vedru vyhrál.

Další zápasy:
Forejtek – Pospíšil 6:2, 6:3

Program neděle 2. srpna:
od 11 hod.:
Viďmanová – Vlkovská

následuje
Vrbenský – Forejtek

Napsal: Lukáš Březina

21



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)