Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Ostrava: Zálabská porazila Mendesovou a je v semifinále

napsal briza 21.08.2019

Pětinásobná mistryně ČR v kategorii žen Zuzana Zálabská (1985, LTC Pardubice) porazila dvojnásobnou mistryni Pernillu Mendesovou (1994, SK JC Sport Opava) 5:7, 6:3, 6:3 a je v semifinále MČR žen, kde ji čeká Nikola Tomanová (1996, TK Slavia Orlová). Semifinálové dvojice: Tomanová-Mendesová, Rutarová-Kladivová, Štěpánek-Michnev, Franěk-Duda. Výsledky a program: muži, ženy. LIVESCORE. Webové stránky a fotogalerie.

Zuzana Zálabská

Zálabská – Mendesová 5:7, 6:3, 6:3
Zuzana Zálabská hrála velmi agresivně, Pernilla Mendesová se snažila neodcouvat dozadu, ale držet se u základní čáry. Pernilla je velmi šikovná hráčka a předváděla krásný pestrý tenis. Pernilla na returnu kombinovala razantní úder a stopbal. Další zajímavou kombinací byl stopbal kros, který hrála v situaci, kdy jí Zálabská vyhnala krátkým úhlem forhendem kros mimo dvorec. Zálabská brzy pochopila, že nesmí hrát Mendesové přes bekhend, což doprovodila slovy: „ty vole, nehraj to vůbec do tamté půlky“. Mendesová navíc pomáhala soupeřce dvojchybami a tak se nakonec zrodilo těsné vítězství Zuzany Zálabské. Byl to krásný zápas zkušených hráček, zatím nejlepší zápas mistrovství.

Tomanová – Silná 6:3, 7:5
Povedený zápas pro Lexu Silnou. Po delší době jsem viděl zase tu nebezpečnou Lexu, která hraje blízko základní čáry, bojuje, chce hrát a chce vyhrát. Silná dnes bojovala, lítala, hekala, povzbuzovala se. Tomanová musela předvést svůj nejlepší tenis, aby vyhrála ve dvou setech. Velmi dobrý tenis.

Franěk – Gengel 6:2, 6:2
Michal Franěk je ve formě. Před týdnem vyhrál silně obsazený a štědře dotovaný turnaj ČTS třídy B ve Vsetíně. Dnes v zápase s Gengelem neměl větší potíže. Dobře servíroval, bekhend fungoval jako vždy velmi dobře i jeho forhend byl dnes solidní. Marek Gengel není antukář a po několika gemech asi tušil, že to dnes nepůjde.

Rutarová – Vlkovská 6:3, 6:3
Eva Rutarová v Ostravě předvádí tvrdé údery podpořené dělovým servisem. A zatím to píše. Veronika Vlkovská je velmi solidní hráčka, která se dobře pohybuje, ale dnes to na Rutarovou nestačilo. Důrazné údery Evy Rutarové dostávaly Vlkoskou pod velký tlak, který Rutarová dále stupňovala a často ukončovala u sítě volejem.

Michnev – Řeháček 6:0, 3:6, 6:2
Derby ostravských hráčů bylo velmi pohledné a nečekaně napínavé. Bojovník Řeháček nechal na kurtu všechno. Ve třetí sadě vedl 2:0, ale možná i díky bolesti břišního svalu jeho servis už nebyl tak nebezpečný a toho využil zkušenější Petr Michnev.

Štěpánek – Pospíšil 7:6(5), 7:6(6)
Antonín Štěpánek (1999, I.ČLTK Praha) si dnes připnul cenný skalp na svůj opasek. Po téměř bezchybném výkonu porazil bývalého 103. hráče světa Jaroslava Pospíšila. V tiebreaku druhé sady Pospíšil nezužitkoval vedení 6:2 a nakonec prohrál zápas ve dvou tiebreacích.

Napsal: Lukáš Březina

Tereza Křenková Tereza Křenková Josefová, Silná Alexandra Silná Linda Ševčíková DSC 0597 
27



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)