Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

MČR mužů a žen v Ostravě: Finále si zahrají Pospíšil s Rečkem a Nosková s Šebestovou

napsal briza 21.08.2021

Do finále mistrovství ČR mužů 2021 postoupil nejvýše nasazený Jaroslav Pospíšil, který v semifinále porazil Antonína Bolardta 7:6(4), 3:1 scr. V druhém semifinále Dominik Reček porazil Antonína Štěpánka 7:6(3), 6:2. V kategorii žen Ivana Šebestová porazila Denisu Pospíšilovou 6:1, 6:2 a Linda Nosková přehrála Alu Abeldinovu 6:1, 6:2.

Ivana Šebestová

Pospíšil – Bolardt 7:6(4), 3:1 scr.
Pospíšil v první sadě za stavu 6:5 nedoservíroval set a muselo se do tiebreaku. V něm Pospíšil rychle utekl svému soupeři na 4:0 a náskok si už podržel. Když Bolardt ztratil svůj servis na 1:3, tak zápas skrečoval. Bolardt měl již několik dní zdravotní potíže s rukou, které mu neumožnily zápas dohrát.

Reček – Štěpánek 7:6(3), 6:2
Dominik Reček má velmi dobrou formu. Halový mistr ČR 2020 dnes porazil Antonína Štěpánka. Reček byl důraznější a hrálo se podle jeho notiček. Zítra ve finále proti Pospíšilovi může kousat a klidně i vyhrát.

Nosková – Abeldinova 6:1, 6:2
Linda Nosková si zahrála pohodový zápas. Abeldinova hrála to svoje, ale důraz a kvalita Noskové byly zjevné a také velmi účinné. Abeldinova tady v Ostravě odehrála dobré zápasy proti Novotné, Petruželové a Ševčíkové.

Šebestová – Pospíšilová 6:1, 6:2
Ivana Šebestová hrála dnes velmi pěkně, čistě trefovala míče. Celkem dobře se pohybovala a rozdělovala míče po rozích. Denisa Pospíšilová se vlastně nedostala pořádně do hry. Nicméně Pospíšilová odehrála velmi dobrý turnaj, vyhrála těžké zápasy se Slivovou, Hrabalovou a Polanskou.

Mistry ČR ve čtyřhře mužů se stali po třetí v řadě Antonín Štěpánek a Antonín Bolardt. Za 70 ročníků mistrovství se to zatím žádnému páru nepodařilo.

Vítězkami čtyřhry žen se staly Vanesa Šulcová a Kateřina Mandelíková. Mistryně Šulcová a Mandelíková se výborně doplňovaly, Šulcová byla solidnější od základní čáry a Mandelíková byla zase lepší na síti.

Napsal: Lukáš Březina

18



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)