Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

OPTIM TOUR 2015: Franěk a Vrbenská vyhráli áčko v Mladé Boleslavi

napsal briza 24.08.2015

Michal Franěk zakončil skvělý srpen pohodovým vítězstvím v Mladé Boleslavi. Před týdnem vyhrál podobně obsazenou „republiku“ v Ostravě a vše nastartoval vítězstvím ve Dvoře Králové začátkem srpna. K tomu přidal dvě deblová vítězství – takže jasný hráč měsíce.

Anna Vrbenská

Ve finále nedal šanci Martinu Faflovi, který se do finále dostal po těsných vítězstvích, ale i výhry nad Tomášem Hrabcem a Lukášem Michlem jsou pro něj určitě cenné.

V ženské dvouhře mnoho zápasů nemělo vyloženě favoritku a tak je těžko hodnotit, které zápasy skončily překvapivě. Například v nejtěžší osmince pavouka se objevily Svobodová, Orlová a Paterová s Jankovskou. Nakonec do čtvrtfinále z nich postoupila Jana Orlová, když odvrátila v boji o postup 2 mečboly Jankovské. Jenže pak jí už zase došly síly v zápase s Hanou Kováčovou, která druhý den utahala i jinak dobře hrající Evu Rutarovou.

Ta se jevila po neděli jako favoritka na celkové vítězství, ale nakonec bylo všechno jinak. S nejlepší formou se potkala Anna Vrbenská, která konečně zaznamenala výraznější úspěch a ve finále navíc suverénním způsobem zvítězila nad Hanou Kováčovou. Za zmínku ještě stojí skvělá deblová forma páru Kosejková – Porubská. Po finále v Káraném tato děvčata vyhrála čtyřhru právě zde.

Pořadatelé i díky počasí zvládli vše v pohodě a tak negativní reakce hráčů a hráček byly slyšet pouze v souvislosti s kvalitou míčů.

Posledním turnajem letošní Optim Tour je turnaj v polovině září po I.lize na TC Brno. Podrobnější info, především pak aktuální žebříčky naleznete na www.optimtour.cz.

Z Mladé Boleslavi zaznamenal: Pavel Zlatohlávek

59



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)