Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Tenisová extraliga 2022: Spoje porazily Spartu a zahrají si finále proti Prostějovu

napsal briza 14.12.2022

RPM Spoje Praha porazily jak Štvanici tak Spartu a zahrají si finále MONETA Tenisové extraligy 2022 by OSTRA. V prostějovské skupině se překvapení nekonalo a domácí TK Agrofert Prostějov snadno porazil LTC Pardubice 5:1. Více na www.tenisovaextraliga.cz.

RPM Spoje Praha

Kdo je RPM Spoje Praha? Jádro týmu tvoří vlastně bývalí odchovanci Sparty (Vocel) a Štvanice (Kolodziejová, Malečková, Jebavý), kteří našli útočiště v tenisovém klubu RPM Spoje Praha. Týmu pomohl Toby Alex Kodat, jehož otec Aleš na Spojích hrával, a Ekaterina Alexandrova, která se tenis naučila v Česku a kterou šéf Spojů Vojta Flégl již delší dobu trenérsky vede.
Takže se dá říci, že se o žádný zázrak nejednalo. Petr Nouza hraje dá se říci v životní formě. Vocel v hale dostává svému jménu a hraje velmi tvrdě a navíc i přesně. Mladý Toby Alex Kodat má v ruce dynamit. Navíc Spoje mají deblového specialistu Jebavého a Middelkoopa plus sehrané debly Nouza/Vocel a Malečková/Kolod­ziejová.
Spoje je potřeba porazit už v singlech, protože je velká šance, že proti nim prohrajete všechny debly.

Jak se zpívá v písni od Palo Habery „Príbeh nekončí“. Spoje v pátek nastoupí ve finále Tenisové extraligy 2022 proti Prostějovu a budou chtít zvednout nad hlavu pohár pro vítěze.

Tímto Vás zveme do tenisové haly OÁZA Říčany, kde se finále v pátek 16. prosince odehraje. Vstupenky si můžete koupit na Ticketportálu. Finálové utkání bude vysíláno živě v televizi na kanálu NOVA SPORT.

13

Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)