Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
nabídka  dv  výsledky  dv  žebříčky  dv  kdo a co?  dv  breakpointy  dv  diskuse  dv  L!VE  dv  historie  dv  tikety  dv  challenge  dv  duel  dv  prasátko  dv  challenge turnaj  dv  deblík  dv  tipovačka   dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Diskuse


Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit


safin13 Bře 17

…ahojte,

…rád spoznám tenisových trénerov, ktorí sa radi zapoja do tenisovej diskusie, podelia sa o svoje názory,skúsenosti a prediskutujeme spoločne rôzne zaujímavé témy…a posunieme sa vpred…

…viac info tu…

https://www.facebook.com/…96188286245/?…

Hrb_bizon_prerie Bře 17

,uvařit´ kvalitního hráče/hráčku to je alchymie, recept?…smíchej psychiku (nešetřit, základ guláše), fyzičku (kvalitní libovej sval), talent (voňavý koření), dřinu (brambory), trenéra (cibule co ti někdy vžene slzy do očí), podmínky (trochu sladké papriky), peníze (dolej vodu ve které se to uvaří), realizační tým kolem hráče (kuchař co to uvaří), rodiče (někdy přehnaně ambiciozní, černej pepř, hlavně nepřepepřit!) …a za stálého míchání vaříme … každej ten recept zná, guláš to je přece jasná věc! jenže tomu se ta cibulka přichytne, tamten má zas tvrdý maso, támhleten zase rozvařený brambory, ta to přepepřila, támhleta to zase málo podlila…jenže i když se to povede, pořád k tomu potřebuješ ještě něco! Faktor X, kvalitní měkký knedle a orosený pívo ze 6týho schodu :-) dobrou chuť a hodně štěstí! …každej by chtěl být Mišelinskej šéfkuchař, ale většina kuchtíků skončí jen jako Láďa Hruška…

Hrb_bizon_prerie Bře 17

…no a ještě někdo ten guláš vzdá hned napoprvé když se mu nepovede a někdo jako kuchař Bollettieri to zkusí v té své restauraci na guláše třeba 100tisíckrát a to by v tom byl čert, aby z toho jednou za čas nevypadla ta hvězda :-)