…ahojte,
…rád spoznám tenisových trénerov, ktorí sa radi zapoja do tenisovej
diskusie, podelia sa o svoje názory,skúsenosti a prediskutujeme spoločne
rôzne zaujímavé témy…a posunieme sa vpred…
…viac info tu…
https://www.facebook.com/…96188286245/?…
Hrb_bizon_prerie Bře 17
,uvařit´ kvalitního hráče/hráčku to je alchymie, recept?…smíchej
psychiku (nešetřit, základ guláše), fyzičku (kvalitní libovej sval),
talent (voňavý koření), dřinu (brambory), trenéra (cibule co ti někdy
vžene slzy do očí), podmínky (trochu sladké papriky), peníze (dolej vodu
ve které se to uvaří), realizační tým kolem hráče (kuchař co to
uvaří), rodiče (někdy přehnaně ambiciozní, černej pepř, hlavně
nepřepepřit!) …a za stálého míchání vaříme … každej ten recept
zná, guláš to je přece jasná věc! jenže tomu se ta cibulka přichytne,
tamten má zas tvrdý maso, támhleten zase rozvařený brambory, ta to
přepepřila, támhleta to zase málo podlila…jenže i když se to povede,
pořád k tomu potřebuješ ještě něco! Faktor X, kvalitní měkký knedle
a orosený pívo ze 6týho schodu :-) dobrou chuť a hodně štěstí!
…každej by chtěl být Mišelinskej šéfkuchař, ale většina kuchtíků
skončí jen jako Láďa Hruška…
Hrb_bizon_prerie Bře 17
…no a ještě někdo ten guláš vzdá hned napoprvé když se mu nepovede
a někdo jako kuchař Bollettieri to zkusí v té své restauraci na guláše
třeba 100tisíckrát a to by v tom byl čert, aby z toho jednou za čas
nevypadla ta hvězda :-)