Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Bude letos Pardubická juniorka silně obsazena? Možná ano.

napsal briza 08.01.2018

Mistrovství ČR jednotlivců v kategorii staršího dorostu – Pardubická juniorka – by mohla letos být silně obsazena. V letošním roce našim juniorským reprezentantům v účasti na Pardubické juniorce nebudou bránit reprezentační povinnosti. Tennis Europe Summer Cups neboli mistrovství Evropy družstev do 14, 16, 18 let se dohraje již 8. srpna a Pardubická juniorka začíná 11. srpna, což by mělo dát i reprezentantům dostatek času na přejezd a aklimatizaci.

Šárka Richterová

Na koho bychom se mohli letos mezi chlapci těšit?
Letos budou naposledy startovat v Pardubicích hráči ročníku 2000, patří sem Ondřej Štyler, Tomáš Macháč, Evžen Holiš, v září a na halových turnajích se přestavil i dlouhodobě zraněný Tomáš Jiroušek …
Zajímaví hráči jsou v ročníku 2001: Jonáš Forejtek s Andrew Paulsonem vyhráli juniorský Davis Cup, mistrovství světa družstev do 16 let, dále tu máme Jiřího Lehečku či mosteckého Jana Plevu …
I ročník 2002 má co nabídnout, v čele s Daliborem Svrčinou, třetím členem zlatého juniorského Davis Cupu by mohli solidního výsledku dosáhnout i Jaroslav Šmédek, Martin Krumich, Vítek Horák či Kristián Kubík.

A dívky?
V kategorii dívek v ročníku 2000 je jedničkou Karolína Beránková. Kdysi nedostižná Lucka Kaňková již přes rok nehraje ze zdravotních důvodů. Výkonnostně však nejvíce za poslední roky vyrostla Aneta Kladivová, která se prioritně zaměřuje na turnaje žen, ale u Juniorky by mohla udělat výjimku a přijet si pro titul. Nesmíme zapomenout na štvanické Radku Bužkovou a Anetu Laboutkovou.
Z ročníku 2001 jsou to Vanesa Nikolovová, Ivana Šebestová, Nikola Břečková, Karolína Kubáňová, Anna Sisková nebo by téměř domácího prostředí mohla využít Východočeška Adriana Kovářová.
Fenoménem ročníku 2002 je Denisa Hindová, která by jistě potěšila, když by dorazila. V závěsu za Hindovou se drží Kristýna Lavičková, ale nesmíme zapomenout ani na plzeňskou Kláru Novákovou, přerovskou Alexandru Silnou či mosteckou Beátu Havlíčkovou.
Mezi dívkami by mohla překvapit i čerstvá dorostenka Darja Viďmanová, která od loňského roku reprezentuje české barvy.

V Pardubicích se hraje o hodnotné ceny za 400 tis. Kč. Vítěz získá ceny za více než 40 tis. Kč, včetně luxusní elektroniky od společnosti Apple, jako je iPhone, iPad nebo iWatch.

Doporučená literatura: „Seznam vítězů Pardubické juniorky“:http://pardubickajuniorka.cz/…itezove-231/

Napsal Lukáš Březina

74



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)