Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Halový přebor Prahy mužů

napsal briza 12.12.2017

Na Štvanici se odehrál Halový přebor mužů pořádaný Jednotou Orel-Balkán. Turnaje se zúčastnilo celkem 33 hráčů ve dvouhře z původně plánovaných 40, ve čtyřhře nastoupil někteří hráči, kteří se dvouhry neúčastnili. Přebor měl velmi široké věkové rozpětí od hráčů ročníku 2003 až po \„veterána\“ Libora Sedláčka, ročník 1979. Výsledky.

Paroulek, Cernoch

Většina utkání měla velmi dobrou úrověň a musím konstatovat, že hráčům této kategorie není cizí ani fair play – byl jsem svědkem toho, že i za nepřiznivého stavu dokázal hráč přiznat soupeři balonek a sporů bylo opravdu minimum.

Do semifinále se probojovali v horní polovině nasazená jednička Vejvara (I. ČLTK) proti Černochovi ze Sparty, v dolní polovině se utkal třetí nasazený Tadeáš Paroulek s osmičkou Rečkem, oba ze Štvanice. Nenasazený B.M. Černoch přehrál Vejvaru 76, 60, Paroulek zvítězil 63, 76.

V úterním finále začal lépe Brian a vel nad Tadeášem 5/2, ten však průběh sady otočil a zvítězil nakonec 7/5. V další setech již dominoval rodák z USA a zvítězil nakonec 5/7, 6/3, 6/1.

Ve čtyřhře se do finále probojoval pár Černoch, Vocel (TK Sparta) proti Lukáši Poláčkovi (LTC Modřany 2005) a Martinu Kameníkovi (Aritma Praha). Ani modřanská klaka nepomohla ve velmi pěkné čtyřhřed dominovali nakonec sparťani 6/3, 7/6 (6).

Přebor měl vysokou úroveň a je škoda, že příležitost zahrát si tento přebor nevyužili někteří hráči, kteří se připravují na extraligu – místo v pavouku by se pro ně určitě našlo.

Ivan Vyvadil

46



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)