Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Pardubická juniorka: Rikl i Marková snadno do 2. kola

napsal briza 07.08.2017

Třetí hrací den Pardubické juniorky, kdy se hrála druhá polovina prvního kola, se obešla bez vyřazení favoritů. Patrik Rikl si snadno poradil s Adamem Kozlerem 6:1, 6:0 a Johana Marková také zvládla svůj úvodní zápas proti Kláře Novákové 6:2, 6:0. Sledujte aktuální stavy (LIVESCORE) ze všech 8 dvorců. Pokud chcete sledovat na internetu živý přenos (LIVESTREAM), pak zde jsou odkazy: Center kurt, kurt 5, kurt 6, kurt 7. Hrací plány: chlapci, dívky. Program dne a další informace najdete na www.pardubickajuniorka.cz. Fotogalerie.

Patrik Rikl

Hlavačka – Kraus 4:6, 7:6(4), 6:1
Hlavačka v předkole ukázal, že má formu a to potvrdil i v prvním kole proti nasazenému Krausovi.Pěkný zápas plný delších ale přitom razantních výměn.

Trefný – Pánik 6:4, 3:6, 7:6(2)
Velmi pěkný zápas, kdy Trefný se snažil diktovat hru, aby mohl obíhat větší část kurtu na forhend. Pánik hrál také velmi dobře. Rozhodlo pár míčů.

Šprlák-Puk – Pátý 4:6, 6:4, 7:6(7)
Šprlák-Puk hraje celodvorcový tenis svou střední rychlostí a proti němu dnes stál vytáhlý hráč Daniel Pátý, který míče hraje na plocho a tím je velmi nebezpečný pro tvořivé hráče jako je Šprlák-Puk. Pěkný zápas nakonec vybojoval nasazený Šprlák-Puk.

Novák – Bugaj 6:1, 6:1
Nenasazený Jakub Novák porazil Bugaje sice výsledkově snadno, ale obraz hry byl zcela jiný. Jen druhý gem se hrál skoro 20 minut.

Paulson – Červinka 7:5, 6:4
Mě osobně se moc líbí technika Andy Paulsona a proto jsem byl překvapen, že si s Červinkou neporadil snadněji. Ne že by Červinka neměl kvalitu, to naopak měl. Ale Paulson má dobrý servis, forhend, umí jít do kurtu a dnes mu soupeř dobře vzdoroval. Pro srovnání zápas Šprlák-Puk – Pátý (4:6, 6:4, 7:6(7)) skončil o půl hodiny dříve než zápas Paulson – Červinka.

Šimeček – Krumich 6:3, 7:5
Martin Krumich předvedl v Pardubicích velmi dobré výkony a za rok už bude patřit mezi favority turnaje. Letos to ještě nestačilo ani na druhé kolo. Martin Šimeček bojoval o každý míč a vítězství si zasloužil. Pěkný zápas.

Dubský – Musil 6:2, 6:2
Marek Dubský zvládl svůj první zápas, i když nehrál nic převratného. Mathias Musil dnes příliš nevzdoroval. Přecejen váhový a výškový rozdíl byl tady znát. Musil byl nucený výměnu rozhodnout během tří úderů, jinak ho soupeř dostával pod tlak. To se Mathiasovi dařilo pouze při svém servisu, kdy jako druhý míč hned zasekával stopbal.

Marková – Nováková 6:2, 6:0
Tohle byl zápas s malým otazníkem. Vědělo se, že Klára Nováková má dobré výsledky a že může kousat. Na druhé straně Johana má mnohem více zkušeností a hlavně výhodu několika centimetrů a také kil, což se po úvodních 2 prohraných gemech projevilo naplno. Johana dělala body servisem i returnem. Ve výměnách se moc nehrálo.

Richterová – Markvartová 6:2, 6:2
Šárka si zahrála pohodový zápas a za hodinku bylo hotovo. Šárka nedá míč zadarmo a soupeřka dělala hodně chyb.

Laboutková – Huňková 6:3, 6:0 Aneta Laboutková je pro takovou hráčku jako je šikovná Denisa Huňková ještě příliš velké sousto. Aneta hrála dobře, rychle a soupeřka se k ničemu nedostala.

Hájková – Koláčková 6:1, 6:0
Tohle byla střelnice. Klára Hájková spustila ze svého forhendu bomby a prostřílela se do druhého kola.

Filip – Šebestová 6:0, 6:3
Kateřina Filip je velmi nebezpečná hráčka. Pokud jí necháte švihat, pak se proběhnete. To se dnes stalo i Ivaně Šebestové. Jakmile Ivana nechala soupeřku zahrát jeden úder plným švihem, tak měla problém.

Křížová – Josefová 6:2, 6:3
Tento zápas jsem neviděl.

Napsal: Lukáš Březina

DSC 0958 Silná, Markvartová Šebestová, Wojciková Alexandra Silná Kateřina Křížová DSC 1081 
37



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)