Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Sázková hra PROTENIS.CZ ve spolupráci s Tipsportem

napsal briza 01.03.2017

Sázková hra je postavena na reálných kurzech tenisových zápasů sázkové kanceláře Tipsport, proto je tak zábavná. Můžete si tak ověřit své tenisové znalosti v praxi. Pět nejúspěšnějších sázkařů každého měsíce si rozdělí ceny v celkové dotaci 5000 Kč ve formě bonusů na reálné sázení na www.tipsport.cz a může si tak i vydělat opravdové peníze. Na PROTENIS.CZ se nesází za peníze, ale pouze za body. Ty dostanete od nás zdarma vždy, když váš kredit je na nule. Sázková hra. Registrace. Zápasy, u kterých je modrá ikonka, můžete sledovat na streamu www.tipsport.cz.

Tipsport

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Co si dál můžete zahrát na PROTENIS.CZ?

Tipovačka
Jeden z nejvěrnějších uživatelů PROTENIS.CZ Murdock pro vás každý týden připravuje tzv. tipovačku = vypisuje rozlosování prvního kola větších turnajů a vy pak si můžete vyplnit vítěze všech zápasů až do finále. Nejúspěšnějšího uživatele každého týdne odměňujeme předplatným aplikace Resultina – tennis results na 12 měsíců.
Jdi na tipovačku …

Challenge
Challenge je hra, kterou se můžete bavit jak dlouho budete chtít. Jedná se o hru, ve které určujete vítěze 10-ti náhodně vybraných zápasů za posledních 12 měsíců. Na každou odpověď máte 7 vteřin. Za deset nebo devět správných odpovědí dostanete kredity do sázkové hry. Takto si můžete přilepšit ke svému kreditu.
Jdi na challenge …

Challenge turnaj
Pokud rádi hrajete challenge a chcete si zahrát turnaj v challenge, pak je potřeba se začátkem týdne do turnaje přihlásit.
Jdi na challenge turnaj

Duel
Základním principem duelu je změření vědomostí s jiným uživatelem. Postup je podobný jako u challenge. Určujete vítěze 10-ti náhodně vybraných zápasů a poté ze stejných zápasů určuje vítěze uživatel, kterého jste do duelu vyzvali.
Jdi na duel …

Vědomostní otázka
Připravujeme pro vás vědomostní otázky a za správné odpovědi můžete získat body do sázkové hry.
Jdi na vědomostní otázku …

Registrace ZDARMA Pro výše zmíněné soutěže je potřeba se zargistrovat na PROTENIS.CZ. Vše je velice jednoduché a zcela ZDARMA.
Jdi na registraci …

V případě, že se potřebujete sna něco zeptat, pište nám e-mail na protenis@protenis.cz nebo zprávu na uživatele tipmaster.

Hodně zábavy vám přeje PROTENIS tým.

40



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)