Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Pardubická juniorka 2015: Předkolo dvouher

napsal briza 08.08.2015

V sobotu 8. srpna bylo na programu kompletní předkolo dvouher chlapců a dívek. Nejzajímavějším zápasem dne byl duel mezi Petrou Kučerovou (2000, TK SK Zlín) a Viktorií Wojcikovou (2001, TK SC OSTRAVA, o.s.), který skončil v tiebreaku třetí sady pro Kučerovou 4:6, 6:2, 7:6(8). Hrací plán: chlapci, dívky, program dne, livescore, stream.

Viktorie Wojciková

Na centrálním dvorci se v dobrém světle (a velkém horku) představila Magdaléna Pantůčková, která po výborném výkonu porazila Nelly Jandovou 6:1, 6:1. Madlis hrála agresivně a přitom bez velkého množství chyb. Mladší Panty má dobrou techniku a nebojí se švihat. Ve výsledku je z toho tenis, který má budoucnost.

Kateřina Stloukalová otočila zápas s Anetou Laboutkovou a zvítězila 1:6, 6:0, 6:1. Kateřina měla velkou radost a Aneta porážku vzala sportovně, tak to má být. Vítězka měla jít na Aničku Slovákovou, která se zranila a na Pardubickou juniorku letos nepřijede.

Radka Bužková si poradila s mistryní ČR v kategorii starších žákyň Laurou Benešovou 6:0, 6:2, která předvedla agresivní tenis, který vyprodukoval i velké množství chyb. Nicméně Lauře forhend letí a dá se na tom postavit účinný herní systém.

Hana Pektorová dnes nepředvedla svůj nejlepší výkon, přesto porazila Adélu Wasserbauerovou 6:4, 6:2. V dalším kole ji čeká Klára Hájková, která svým rychlým zápěstím umí forhend nevídaně zrychlit. Předpokládám, že uvidíme Kláru útočit a Hanku bránit. Zápas bude na centru pod kamerou, takže si ho můžete dát na streamu.

Tadeáš Paroulek ve třech setech udolal dobře hrajícícho Daniela Janko 7:5, 3:6, 6:3. Mladej Pary výborně servíruje. Před pár dny jsem ho viděl dát v jednom gemu 3 esa. V dalším kole ho čeká Pavel Motl, tak uvidíme, jestli ho potrápí.

Albert Šprlák-Puk porazil Matěje Pánika 6:3, 7:5. Albert byl ve výměnách kvalitnější a počkal si, až se Pánik vystřelí. Ale Pánik hrál celkem dobře, akorát dnes to nestačilo.

Jan Vrba udolal ve třech setech Jana Plevu – mistra ČR v kategorii starších žáků 2015. Pleva hraje svižně hlavně z forhendu a na Pardubické juniorce podal výborný výkon. Má velký potenciál a za rok už tady může dojít mnohem dále.

Lukáš Březina

Magdaléna Pantůčková Magdaléna Pantůčková Kateřina Křížová Magdaléna Pantůčková Magdaléna Pantůčková Magdaléna Pantůčková 
55



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)