Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Blog: Juniorský Masters vyhráli Xu a Rublev

holcomb-vedenanet.blogspot.cz napsal briza 16.04.2015

První juniorské Masters bylo rozhodnuto minulou neděli. Andrey Rublev z Ruska porazil Američana Taylor Fritz 6–7 6–3 6–4. První napínavý set se rozhodoval v tiebreaku, kde Američan byl odvážnější. Ve druhém setu přitvrdil Rublev hned od začátku a odskočil do vedení 4–1, ale Fritz se vrátil do hry a stáhl na 4–3. Rublev přesto druhý set získal a srovnal zápas. Oba hráči dobře servírovali a pak přišel moment zápasu. Rublev získal Američanovo podání, následně odvrátil jeho breakball při svém servisu a dokráčel si pro vítězství.

Daniel Filjo

Po zápase se Rublev usmíval, " Jsem opravdu štasťný", řekl. Je to první Masters a je vždycky skvělé být první, takže jsem opravdu štastný. Rublev poté na tiskové konferenci oznámil, že to byl jeho poslední turnaj mezi juniory, a že se bude snažit využít volné karty, které získal za vítězství k nastartování k jeho profesionální kariery. Rublev je na žebříčeku ATP na 389. místě.

Číňanka Xu Shilin vyhrála Masters juniorek, když ve finále porazila Slovenku Kristýnu Schmiedlovou 6–4 6–2. Po mečbolu tribuny jásaly a ukazovali tím obdiv domácí hráčce. První set byl velmi těsný, ale bohužel Slovenka ukončila první set za stavu 4–5 dvojchybou. Ve druhém setu už byla Číňanka k nezastavení, první mečbol Schmiedlová odvrátila esem, druhý už Shilin získala pro sebe a zvítězila.

Číňanka byla v posledních dvou letech úspěšná v Číně, když v loňském roce vyhrála Olympiádu mládeže v Nanjing. Řekla „že má ráda podporu domácího prostředí. Líbí se mi dav za mnou., který mi fandi“.

Duck Hee Lee a Irina Schymanovich skončili na třetích místech. Oba vyhráli své zápasy ve dvou setech. Korejec Lee porazil druhého nasazeného Orlanda Luz 6:3 7:5 a druhá nasazená Běloruska Shymanovich porazila Jil Teichman 6–2 6–2.

Paté místo obsadila Aliona Bolsova Zodianov ze Španělska a Yunseong z Koree. Bolsova Zodianoiv porazila Lotyšku Aljonu Ostapenko 6–1 7–6. Yunseong hrál po třetí za sebou tři sety, když porazil Američana Mmoh 7–5 5–7 7–5. Tento zápas trval dvě hodiny čtyřicet minut, což znamená, že za poslední tři dny strávil přes sedm hodin.

O sedmé a osmé místo zvítězila Rumunka Elena Gabriel Rus a Brazilec Marcelo Zormann. Rus zvítězila pomocí skreče nad Markétou Vondroušovou, která vzdala pro zranění ramene. Zormann vyhrál svůj první zápas nad Španělem Juame Munar 6–4 6–3.

Všichni hráči Masters obdrželi cestovní granty. Vítězové 15.000 $ až po hráče na osmém místě, kteří brali 7.000$.

38



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)