Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

TK Sparta Praha:
Blog: Krejčíková a Siniaková o postup do hlavní na US Open

napsal TK Sparta Praha 22.08.2014
siniakova.JPG
siniakova.JPG
Vloni vyhrály zde juniorský US Open ve čtyřhře. Zítra budou bojovat v posledním kole kvalifikace o postup do hlavní soutěže. Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková jsou zbylé dvě Češky, které dnes zvítězily ve druhém kole. Areál se zaplňuje hráčema z hlavní soutěže a v posilovně se střídáme s hráči typu Azaranka, Djokovič, Sharapová a další. Vlastně se tam pořádně nedá ani hnout, jak je tam plno.
Jako první nastoupila do první rundy Barbora Krejčíková proti čtvrté nasazené De Brito. Bára získala cenný skalp po setech 7:6 6:4. Přišel jsem ve druhém setu, když Bára níčila soupeřku pevnou obranou a forhandem po lajně. Zítra jí čeká Ruska Kudryavtseva. 
Kateřina Siniaková vybojovala zápas proti Kolumbijce Duque Marino 6:3 3:6 6:3. Zápas hodně náročný, jelikož nad kurtem vzlétávají v intervalech každých dvou minut letadla z nedalekého La Guardia letiště a k tomu prostor mezi kurty je jak průchoďák pro diváky, což bylo i dost náročné na sledování zápasu. Katka byla lepší a měla to ve svých rukou. Zítra bude hrát se Srbkou Krunič.
Nedošlo tak Český souboj mezi Denisou Allertovou a Katkou. Denisa podlehla Krunič 2:6 4:6. Ta hraje celodvorcový tenis. Na to jak je maličká, tak  má nebezpečný kick servis a hru často prokládá beckhandovým čopem a mixáží vysokých spinů s rychlým úderem. Soupeřka musí být hodně ve střehu s Krunič. 
Kateřina Vaňková hrála poslední pátou rundu s Číňakou Wang. Dnešní hra na riziko Katce moc nevycházela, ale ve druhém setu se zvedla, škoda že to Katka úplně neotočila. Nakonec podlehla Wang 1:6 5:7. 
Poslední zápasy Renata Voráčová hrála s Němkou Friedsam 3:6 6:4 3:6. Andrea Hlaváčkovápodlehla Rusce Pervak 2:6 0:6. 
25

Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter

Tagy 


POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)