Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Český tenis na univerzitách v USA

stipendia.cz napsal briza 23.09.2019

Agentura Stipendia.cz ve spolupráci s Protenis.cz připravuje nový seriál, kterým se budeme snažit našim mladým sportovcům přiblížit univerzitní tenis v USA. V současné době je toto téma pro naše studenty-sportovce velice aktuální, protože počet tenistů z České republiky působících na amerických univerzitách se každým rokem zvyšuje.

Český tenis na univerzitách v USA

V jednotlivých dílech přineseme cestu za oceán českých hráčů a hráček, kteří se rozhodli své tenisové umění spojit s kvalitním pomaturitním vzděláváním ve Spojených státech a kteří se také rozhodli s námi podělit o jejich osobní zkušenosti, zážitky, ale také cenné rady, čeho se v případě jejich následovníků vyvarovat. Budeme se snažit zprostředkovat příběhy sportovců působících nejen v nejznámější a nejvyšší americké univerzitní sportovní asociaci NCAA, ale rádi bychom také představili možnosti sportovců působících v univerzitních týmech zastřešených asociací NAIA, popř. NJCAA.

Český tenis na univerzitách v USA

Za téměř 15 let činnosti se agentuře Stipendia.cz podařilo získat v České republice mnoho významných partnerů v podobě některých sportovních svazů, sportovních klubů a organizací a v neposlední řadě také jednotlivých sportovních funkcionářů a trenérů. Díky této spolupráci se možnost dalšího pomaturitního vzdělávání na univerzitě v USA v kombinaci se sportem na vysoké úrovni dostala do podvědomí téměř každého mladého sportovce v naší republice. Veškeré informace ohledně studia v USA a možností získání sportovních stipendií mohou všichni zájemci získat také během pravidelných bezplatných seminářů pořádaných agenturou Stipendia.cz v největších městech v ČR a na Slovensku. V první polovině měsíce října 2019 budou mít tedy všichni studenti středních a vysokých škol možnost navštívit semináře v Praze, Brně a Bratislavě.

Agentura Stipendia.cz nabízí své služby na českém trhu již od roku 2005 a od samého počátku její činnosti je jejím hlavním cílem zajistit svým klientům studium na univerzitách v USA s možností získání sportovního nebo akademického stipendia. Během této doby se agentuře Stipendia.cz podařilo zajistit studium v USA stovkám spokojených klientů nejen z ČR, ale z celé EU, z nichž velice významné procento tvoří právě vyznavači bílého sportu. Nespornou výhodou pro práci agentury Stipendia.cz je osobní zkušenost s americkým univerzitním systémem a s možností využití stipendia. Veškerá činnost agentury směřuje především k tomu, aby bylo vyhověno konkrétním požadavkům klientů ohledně budoucího studia, tzn. studijního oboru, umístění univerzity, výše stipendia, sportovních možností, aj.

Kontaktní informace:
Ing. Monika Mertova, MBA
agentura Stipendia.cz
Mahenova 6B
Brno 602 00

Czech Republic
Tel: 00420 608765674
E-mail: info@stipendia.cz
www.stipendia.cz

54

Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)