Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Kniha - The Coach - Vítězství se skrývá v detailech

napsal briza 07.02.2019

Kniha »The Coach« přináší nesmírně motivující a inspirující příběh Patricka Mouratogla, který je koučem nejlepší tenisky všech dob Sereny Williamsové a v současnosti je nejvyhledávanějším a nejsledovanějším koučem v tenisovém světě. Chcete si knihu objednat nebo se potřebujete zeptat? Kontaktujte Daniela Filja na e-mailu: daniel.filjo@gmail.com.

Patrick Mouratoglou

»The Coach« odhaluje filozofii koučování jednoho z nejlepších a nejvyhledávanějších trenérů současnosti. Mouratoglou komplexně rozebírá práci s nejlepšími juniory a hráči světa jako jsou Serena Williamsová, Anastasia Pavljučenkovová, Aravane Rezaiová, Marcos Baghdatis či Grigor Dimitrov. Odhaluje pozadí přípravy a oblastí, které si vytyčil, aby mohl posunout své svěřence k jejich vrcholu.

Jedno z nejdůležitějších témat se zaměřuje na pohled na budoucí vývoj světového tenisu. Mouratoglou totiž není jen trenér, ale kouč, který se zabývá všemi stránkami přípravy hráče.

Kniha je určena všem, kteří se chtějí dozvědět maximum o práci špičkového trenéra a kouče, ale i obyčejným fanouškům toužícím po pohledu do zákulisí práce s hráči světové špičky. Na své si přijdou trenéři lačnící inspirovat se Mouratogluovou metodou – Vítězství je skryto v detailech. Dále pro hráče, kteří chtějí poznat, jak spolupracovat s koučem, aby mohli dosáhnout na svá maxima. A v neposlední řadě pro rodiče pro pochopení toho, jaké podmínky a zázemí potřebuje kouč ke své úspěšné práci.

KDE KNIHU KOUPIT?
Kniha se dá koupit ve všech knihkupectvích.

JAK KNIHU OBJEDNAT?
Pokud si knihu chcete objednat nebo se potřebujete na něco zeptat, kontaktujte Daniela Filja na e-mailu: daniel.filjo@gmail.com.

28

Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)