Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Štěpánek vyhrál double na Halovém přeboru Prahy mužů

napsal briza 12.12.2018

Na pražské Štvanici uspořádal Orel Praha Halový přebor mužů pro rok 2019. Pro Halové přebory Prahy jsou pravděpodobně začarovaná místa druhých nasazených – jak v kategorii žen (Vlčková), tak i v kategorii mužů, po vylosování a rozjezdu turnaje, se odhlásili pro zranění. Robin Staněk byl večer před zahájením turnaje přítomen na losování a vypadal, že do hry se těší. Druhou, stejně nepříjemnou ranou, pro pořadatele byla skutečnost, že i první nasazený, Patrik Rikl, se po prvním vítězném zápase odhlásil kvůli zranění nohy. Výsledky: muži, ženy.

Antonín Štěpánek

Z nasazených v prvním kole vypadl jen Řezníček, kterému otočil zápas Jeníček. Ten se pak probojoval až do semifinále. Ve 2. kole vyřadil Rychtecký nasazeného Zelinku. Semifinálové duely Jeníček (Spoje) vs. Vejvara (HAMR) a Štěpánek (HAMR) vs. Tříška (Vysočany) se staly celkem snadnými kořistí Hamerských (potažmo Štvanických) Vejvary a Štěpánka.

Ve čtyřhře řádila zranění – místo 11 zápasů se odehrálo jen sedm – postupně se zranili Beran, Dušek a Jeníček, kuriózní trenérský pár z Sparty Jelínek-Jílek poté, co vyhrál první kolo, nedostavil se druhý den na čtvrtfinále. Hezké byl semifinále Štěpánek, Vejvara vs. Kameník, Poláček 75, 75, ve druhém semifinále pár Tříška, Válek tak trochu vypustil druhý set poté, co s Arendarem a Štětkou prohráli sadu první. Ve finále byli Arendar se Štětkou ještě v prvním setu s rovnocennými soupeři Štěpánkovi s Vejvarou, ve druhém už nedostali šanci – 46, 26.

Škoda velkého množství skrečí, jinak se na Štvanici hrál hezký tenis a dvojnásobnému šampionu Antonínu Štěpánkovi blahopřejeme!

Napsal: Ivan Vyvadil

27



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)