Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Pardubická juniorka: Silná čtyřka chlapců je v semifinále

napsal briza 15.08.2018

Všichni 4 největší favorité na vítězství potvrdili svou kvalitu a bez problémů došli do semifinále. Ve čtvrtek se tedy o postup do finále utkají Forejtek s Tomášem Jirouškem a Lehečka se Svrčinou. Očekáváme kvalitní tenisovou podívanou. Mezi dívkami také známe semifinálové dvojice: Beránková-Pluhařová, Nováková Kl.-Viďmanová. Seznamy účastníků: chlapci, dívky. Hrací plány: chlapci, dívky. Webové stránky. LIVESCORE.

Jonáš Forejtek

Svrčina – Barnat 6:1, 6:0
Svrčina dnes podal dobrý výkon, ale k tak jednoznačnému výsledku mu výrazným způsobem pomohl soupeř. Barnat dnes vůbec nenechal Svrčinu hrát, jeho hra byla příliš agresivní a málo kvalitní. Prostě ze všeho se to snažil hnát a bohužel ještě nemá na takovou rychlost kvalitu. Já osobně jsem čekal, že Barnat Svrčinu prověří, ale Svrčina nemusel dnes ukázat rozhodně svůj nejlepší tenis.

Forejtek – Červinka 6:2, 6:1
Červinka je dobrý hráč, má rychlý spin ze zápěstí na forhendu, bekhend trochu rovnější. Ve výměně se s Forejtkem celkem držel, ale bohužel jich většinu prohrál. Nicméně pohledný tenis. Forejtek podal dobrý výkon.

Jiroušek Tomáš – Vondrák 6:0, 6:3
Tomáš Jiroušek hnal Vondráka od prvního míče forhendovými spiny a Vondrák nenašel recept, jak hrát tyto vysoko odskakující míče. Ale pěkný zápas, plný hezkých tenisových momentů. Přes jednoznačný výsledek se hrálo o hodinu déle než Svrčina s Barnatem.

Nováková Kl. – Čecháková 2:6, 7:5, 6:4
Klára Nováková předvedla největší obrat, který jsme letos na Pardubické juniorce viděli. Klára prohrávala už 2:6, 1:5, ale nakonec se radovala z postupu do semifinále. Eva Čecháková do již zmíněného stavu předváděla bezchybný tenis, ale pak úplně přestala chybovat Klára Nováková a velký obrat byl na světě. Nicméně Eva Čecháková je alespoň pro mě milým překvapením letošní Pardubické juniorky.

Pluhařová – Silná 7:6(4), 6:2
Terezie Pluhařová využila špatný den soupeřky a je v semifinále. Pluhařová v prvním setu měla dobrou délku úderů a Silná nebyla schopná se dostat ke své hře. Ve druhé sadě už zlomená Alexandra Silná se nepřinutila ani bojovat. Škoda.

Napsal: Lukáš Březina

Terezie Pluhařová Brenda Fruhvirtová Lehečka, Viďmanová Darja Viďmanová Brenda Fruhvirtová Julie Zýtová 
44



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)