Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Homolková překvapila Lindu Fruhvirtovou a zahraje si s Beránkovou

napsal briza 12.08.2018

Nikola Homolková (2001, TK Pelhřimov) zaskočila v předkole Pardubické juniorky 2018 favorizovanou Lindu Fruhvirtovou (2005, TK Sparta Praha) 6:2, 6:3, takže k očekávanému derby prvního kola Beránková-Fruhvirtová nedojde. S nejvýše nasazenou Karolínou Beránkovou (2000, TK Sparta Praha) si zahraje Nikola Homolková. Dnes ve dvouhře dohrála i nejmladší účastnice turnaje Brenda Fruhvirtová (2007, TK Sparta Praha), která po výborném výkonu nestačila na druhou nasazenou Karolínu Kubáňovou (2001, TK Slavia Orlová) 4:6, 6:2, 1:6. Seznamy účastníků: chlapci, dívky. Hrací plány: chlapci, dívky. Webové stránky. LIVESCORE.

Nikola Homolková

Homolková – Fruhvirtová L. 6:2, 6:3
Fruhvirtová narazila na rozjetý vlak. Homolková byla jednoznačně lepší. Nikola má čistou techniku, míče trefovala čistě a diktovala hru. Linda Fruhvirtová má za sebou perný týden na MS do 14 let v Prostějově, takže nepůsobila svěže a její údery neměly dostatečnou energii, aby soupeřce ublížily. Pokud bude Homolková schopná zopakovat stejný výkon i proti Beránková, tak se máme na co těšit.

Kubáňová – Fruhvirtová B. 6:4, 2:6, 6:1
Karolína Kubáňová si už bude pamatovat jméno Brenda Fruhvirtová. Kubáňová vyhrála hladce první 2 gemy a vypadalo to, že Brenda prostě na takový tenis ještě nemá. Ale mladší ze sester Fruhvirtových je už velmi zkušená hráčka, která se rychlostně umí velmi dobře přizpůsobit. Kubáňová ji pustila do výměn a to neměla dělat. Brenda v druhém setu absolutně opanovala hru, připravovala si útoky, které rutinérsky zakončovala. Kubáňová se vrátila zpět až ve třetím setu, kdy přidala a nechala Brendu víc běhat. Nádherný zápas sledovala zaplněná tribuna na kurtu č.7.

Víc celých zápasů jsem dnes neviděl. V pondělí se konečně do hry dostanou bombeři jako třeba Lehečka, Forejtek nebo Svrčina, takže se bude na co dívat.

Napsal: Lukáš Březina

Terezie Pluhařová Brenda Fruhvirtová Lehečka, Viďmanová Darja Viďmanová Brenda Fruhvirtová Julie Zýtová 
52



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)