Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

OPTIM TOUR 2018: Poštolka a Vlkovská vyhráli turnaj A dospělých v Houštce

napsal briza 09.07.2018

V lesoparku v Houštce u Staré Boleslavi se hrál první letní turnaj Optim Tour 2018. Krásné počasí a skvělá účast, zejména u turnaje žen přilákala i mnoho přihlížejících diváků. Letos poprvé turnaj sponzorovala firma Auto Kout z Brandýsa n/L a jejich nabízené vozy zaparkované v areálu ozdobily celý letošní turnaj. Výsledky: muži, ženy.

Roman Poštolka

V mužské části pavouka bylo adeptů na vítězství poměrně dost. Nejvíce se v semifinále věřilo Filipu Michlovi a překvapit mohl i Vojta Vlkovský, který měl velmi těžký los a přesto se dostal v turnaji hodně daleko. Nakonec však finále hrál Daniel Pátý a Roman Poštolka. V prvním setu byl zpočátku lepší Michael, který ještě vedl 5:3, ale set nevyhrál. I druhý set byl vyrovnaný a Roman Poštolka zápas ukončil až v tiebreaku. Po delší absenci se tedy vrátil více než úspěšně do tenisového dění a získal titul z tohoto prestižního turnaje. Čtyřhru vyhrál pár Jiří Vencl – Jan Jermář.

V soutěži žen to bývalo vždy pohřebiště nasazených, ale letos tomu tak nebylo. Zkraje bylo velkým tahákem bylo vystoupení 11-ti leté Brendy Fruhvirtové, která vydřela postup z předkola, ale na první nasazenou Tomanovou pak už neměla nárok.

Nakonec se ve finále potkaly Radka Bužková proti Veronice Vlkovské. Vítězka Veronika Vlkovská zde již jednou vyhrála v roce 2014, ale její letošní vítězství je pro ní možná o něco cennější, vzhledem ke kvalitě startovního pole.

Turnajem prošla celkem suverénně, protože na tři sety hrála pouze s Nikolou Tomanovou v semifinále. V deblu si nejlépe vedl pár Linda Ševčíková – Karolína Kubáňová i vzhledem k těžkému losu. Pochválit je na místě i celkem slušné vystupování všech hráčů a hráček a samozřejmě organizátory za bezchybný průběh turnaje. Turnaje, který jak se zdá bude mít v dalších letech zdárné sponzorské zajištění. Letošní Optim Tour pokračuje na konci července Juta cupem ve Dvoře Králové.

Podrobnější info a především průběžné žebříčky naleznete na www.optimtour.cz.

Z Houštky zpracoval: Pavel Zlatohlávek

34



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)